Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Τα Καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά

Getty images concern

Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά για αποκατάσταση της πυκνότητας, του όγκου και της δύναμης.

Όλα σχετικά με τα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά 

Ποιό είναι το καλύτερο σαμπουάν για τα μαλλιά που πέφτουν ; Από το καλύτερο σαμπουάν για ξηρά μαλλιά στα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά,  όσο και στις καλύτερες περιποιήσεις κομμωτηρίου,ορίστε oι εξειδικευμένες προτάσεις για το πώς οι άντρες να αποκτήσουν πιο πυκνά μαλλιά.

Ποιά είναι τα συμπτώματα στα οποία τα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά μπορούν  να βοηθήσουν ;

Η αραίωση των μαλλιών μπορεί να προκληθεί από δύο διαφορετικούς λόγους: μικρότερη ανάπτυξη μαλλιών ανά  cm², και/ή  το ίδιο το αραίωμα των ινών των μαλλιών. Η ηλικία από την οποία ξεκινά η αραίωση των μαλλιών εξαρτάται από διαφορετικούς παράγοντες :το οικογενειακό ιστορικό, την ηληκία, την υγεία, τη διατροφή, τον τρόπο ζωής κτλ. Αφού έχετε αναγνωρίσει την αιτία των αραιών μαλλιών σας, μπορείτε να χρησιμοπιήσετε τα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά για να βοηθήσετε να πυκνώσουν και να ενθαρρύνετε την υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. 

Ποιά είναι τα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά ;

H εξελιγμένη έρευνα τεχνολογίας της L’Oréal Professionnel’s έχει οδηγήσει στη δημιουργία της καινοτόμου γκάμας θεραπείας μαλλιών  SERIOXYL.  Έχοντας ξεκινήσει από μία σχολαστική διάγνωση για  την αραίωση των μαλλιών από τον εξειδικευμένο κομμωτή σας L’Oréal Professionnel, αυτή η περιποίηση για το πέσιμο των μαλλιών σε άντρες και γυναίκες αναγνωρίζει τις αιτίες της αραίωσης των μαλλιών και περιλαμβάνει τα καλύτερα προϊόντα για αραιά μαλλιά. 

Η μοναδική της φόρμουλα, που βασίζεται στη TEMOXYDINE, στη INTRA-CYLANEtm και στη RESVERATROL, επιτρέπει τη βελτίωση των αραιών μαλλιών από τη ρίζα ως την άκρη. H SERIOXYL καταπολεμά δραστικά την αραιώση αποκαθιστώντας την πυκνότητα των τριχών, βελτιώνοντας την αντίσταση στο σπάσιμο και παρέχοντας ενέργεια και θρεπτικά συστατικά για να βοηθήσει το θύλακα της τρίχας να εκπληρώσει το ρόλο του. 

Ανάμεσα στα καλύτερα προϊόντα για αραιά και λεπτά μαλλιά,  το the Anti-Gravity Root Spray από τη συλλογή  Volumetry είναι το αγαπημένο των stylists για να δίνουν όγκο και υφή διαρκείας στους αδύναμους και λεπτούς τύπους μαλλιών. Ένα επιπλέον μπόνους είναι η δράση ενάντια στη λιπαρότητα, η οποία εμποδίζει τη συσσώρευση της λιπαρότητας κατά τη διάρκεια της ημέρας, συνεπώς τα μαλλιά φαίνονται φρέσκα και δίνεται κράτημα στα hairstyles. 

Ποιό είναι το καλύτερο σαμπουάν για αραιά μαλλιά?

Είναι δύσκολο να δώσουμε στύλ στα αραιά μαλλιά, για αυτό το λόγο η  L’Oréal Professionnel δημιούργησε μία ποικιλία φροντίδας μαλλιών και λύσεων styling   ειδικά σχεδιασμένων για αραιά μαλλιά. Από αυτά, το καλυτερο σαμπουάν για αραιά μαλλιά (στο σπίτι) είναι το Density Advanced shampoo. Kαλύπτει τα μαλλιά με μία στρώση λιπιδίων για να αυξήσει την πυκνότητα, να θρέψει και να αυξήσει τις τρίχες. Διαγωνιζόμενο επίσης τον τίτλο του καλύτερου σαμπουάν για ξηρά αραιά μαλλιά, το Fiberboost shampoo από την L'Oréal Professionnel Homme δίνει ένα εμφανές πιο γεμάτο αποτέλεσνα στα μαλλιά, διαπερνώντας την τρίχα και ενδυναμώνοντας τη δομή των μαλλιών. 

Η περιποίηση σας στο κομμωτήριο νε τα καλύτερα προϊόντα για αδύναμα μαλλιά

Το εξατομικευμένο πρόγραμμα σας πύκνωσης μαλλιών ξεκινάει στο  L’Oréal Professionnel κομμωτήριό σας με μια επαγγελματική διάγνωση και επιλογή των καλυτέρων προϊόντων για αραιά μαλλιά. Οι εξειδικευμένοι κομμωτές μας θα εφαρμόσουν τότε ένα σαμπουάν και μια μαλλακτική κρέμα καθαρισμού και πύκνωσης, και θα ακολουθήσει ο συμπυκνωμένος ορός πύκνωσης μαλλιών  με τα καινοτόμα συστατικά Stemoxydine και Resveratol. Στο τέλος, ο κομμωτής θα απλώσει ένα χρωματιστό spray που δίνει όγκο και το  οποίο κρύβει τις  αραιές περιοχές για να υπάρχει μια πυκνότερη όψη και φαίνονται τα μαλλιά φυσικά και με όγκο. 

Image credits: Getty Images - Hedgehog94