Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πώς να βάψετε τα μαλλιά σας

Το καλύτερο χρωματικό αποτέλεσμα πάντα θα επιτυγχάνεται με τα χέρια των επαγγελματιών colourist. Χάρη στην γνώση και την εμπειρία του, ένας colourist είναι σε θέση να επιλέξει το κατάλληλο χρώμα για εσάς, ανάλογα με το φυσικό χρώμα των ματιών και της επιδερμίδας σας.

ΧΡΩΜΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΥΛ

Το στυλ και το γούστο σας είναι και αυτά σημανικά και μπορείτε να συζητήσετε σχετικά με αυτά και να τα δείξετε στον colourist σας προτού επιλέξετε χρώμα.

Ένα σύντομο μυστικό είναι να σκεφτείτε την απόχρωση των φυσικών σας χρωμάτων και να δείτε αν έχετε ζεστή ή ψυχρή επιδερμίδα.
Και πάλι οι αντιθέσεις μπορεί να είναι ενδιαφέρουσες - οπότε ζητήστε από τον colourist σας και ζεστές και ψυχρές επιλογές.

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΒΑΦΩΝ ΣΤΑ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ

Όταν βάφετε τα μαλλιά σας σε κάποιο κομμωτήριο της L’Oréal Professionnel, μπορείτε να περιμένετε ένα τέλειο χρώμα σύμφωνα με εσάς και το στυλ σας και επίσης την πιο εξελιγμένη τεχνολογία αναφορικά με την προστασία και ενδυνάμωση των μαλλιών σας, αφήνοντάς τα υγιή, δυνατά και γεμάτα λάμψη.

Η φροντίδα των μαλλιών σας είναι μια από τις προτεραιότητες του colourist σας και μπορεί να επιτευχθεί με τη σειρά INOAαπό τη L’Oréal Professionnel, μία μόνιμη, άοσμη βαφή μαλλιών, χωρίς αμμωνία,που ενισχύει τα μαλλιά με απίστευτη λάμψη και έντονα ρεφλέ, προστατεύοντας και τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας