Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

3 Καλοί λόγοι για να αφήσεις μακριά μαλλιά

Το καλοκαίρι επιτέλους έφτασε και αν και μπορεί να φαίνεται σαν την κατάλληλη στιγμή για να κόψεις τα μαλλιά σου, σε ικετεύουμε να το ξανασκεφτείς. Πράγματι, ακόμη και στον καύσωνα, υπάρχουν άπειροι καλοί λόγοι για να κρατήσεις τα μαλλιά σου μακριά. 

 
Υπέροχα χαλαρά μαλλιά 

Φέτος το καλοκαίρι, το κορίτσι surfer επιστρέφει. Υπέροχα ατημέλητο και χαλαρό, αυτό το στυλ πρέπει να δείχνει φυσικό για το καλύτερο αποτέλεσμα. Σκέψου ηλιόλουστες παραλίες και surf! Αυτοί οι απαλοί κυματισμοί είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το look. Ελάχιστη προσπάθεια και εύκολα να τα διατηρήσεις, γίνονται τα τέλεια μαλλιά διακοπών. Με αλατόνερο και λίγη βοήθεια από το texturing σπρέι L’Oreal Beach Waves θα έχεις μαλλιά παραλίας στη στιγμή. Και δεν χρειάζεται και να πακετάρεις το πιστολάκι μαλλιών! 

Οι καλύτεροι κότσοι 

Ακόμα και με μακριά μαλλιά, μείνε δροσερή το καλοκαίρι. Παραμένοντας απίστευτα θηλυκή, το κόλπο είναι να δοκιμάσεις μία ψηλή αλογοουρά, να την τυλίξεις και να σχηματίσεις τον πιο τέλειο κότσο. Κάνε το σφιχτό για δυνατό κράτημα και κράτα ακόμη και το τελευταίο τουφάκι μακριά. Για μία μοντέρνα, τολμηρή εκδοχή του στυλ μπαλαρίνας, χρησιμοποίησε λίγο από το τζελ Extreme Splash Wet Domination για να δώσεις μία ματ, λαμπερή πλευρά. Σοβαρός αλλά και τρελιάρικος, ο κότσος wet-look θα σε αφήσει να νιώθεις δροσερή και να δείχνεις καυτή. 

Πλεγμένοι κότσοι 

Το 2017 ήταν σίγουρα η χρονιά της πλεξίδας. Όπως ξέρουμε, οι πλεξίδες είναι πιο εύκολες στα μακριά μαλλιά. Είτε θέλεις ένα πλεγμένο στεφάνι για να πλαισιώνει το πρόσωπό σου, είτε μία πιο παραδοσιακή πλεξίδα ψαροκόκκαλο, όλο το θέμα είναι να τυλίξεις τα μακριά σου μαλλιά και να τα πλέξεις σε μία στυλάτη κοτσίδα. Για να νιώσεις το καλοκαιρινό αεράκι στο λαιμό σου, γιατί να μην επηρεαστείς από την επίδειξη μόδας του Giorgio Armani και να συνδυάσεις την τάση του κότσου με της πλεξίδας μαζί, στερεώνοντας τα μαλλιά σου ψηλά σε έναν κομψό, πλεγμένο κότσο;