Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu Αναζήτηση

Σχετικά με Εμάς

Η Νο1 επαγγελματική μάρκα σε όλον τον κόσμο.

Adam Reed Backstage Photo

Από το 1909,

Η L’Oréal Professionnel γεννήθηκε στο Παρίσι το 1909 και αποτελεί την κορυφαία επαγγελματική μάρκα στον κόσμο, αναπτύσσοντας συνεχώς καινοτόμα προϊόντα, τεχνικές και υπηρεσίες για κομμωτές & καταναλωτές.

Άμεσα συνδεδεμένη με την κομμωτική τέχνη και τη μόδα, η L'Oréal Professionnel έχει έντονη παρουσία στα μεγαλύτερα fashion shows σε Παρίσι, Νέα Υόρκη, Λονδίνο και Μιλάνο, ενώ συνεργάζεται και συν-δημιουργεί μαζί με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους hair artists στον κόσμο, έχοντας πάντα ως έμπνευση αυτό το «je ne sais quoi» που χαρακτηρίζει μέχρι και σήμερα τη γαλλική φιλοσοφία και αισθητική.

Τα τεχνικά προϊόντα, όπως η βαφή μαλλιών, είναι σχεδιασμένα αποκλειστικά για επαγγελματίες. Ο Κλάδος Επαγγελματικών Προϊόντων της L’Oréal δε συνιστά στους κομμωτές να πωλούν τεχνικά προϊόντα για επαγγελματική χρήση σε καταναλωτές. Αυτή η πληροφορία επισημαίνεται από την εμπορική και εκπαιδευτική μας ομάδα και αναγράφεται και πάνω στα προϊόντα μας. Για την ασφαλή χρήση επαγγελματικών προϊόντων είναι απαραίτητη η εξειδίκευση ενός κομμωτή ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

metal detox range

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΒΑΦΗΣ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ & STYLING ΤΗΣ ΓΚΑΜΑΣ ΜΑΣ.