Menu Αναζήτηση
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ1

[Metal Detox]

Επαγγελματική εγγύηση για τη βαφή, το balayage και το ξάνοιγμα.

Πατενταρισμένη τεχνολογία με το μόριο Γλυκοαμίνη για την εξουδετέρωση των μεταλλικών στοιχείων μέχρι και το εσωτερικό της τρίχας & την αποτοξίνωση των μαλλιών. μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα προϊόντα βαφής και ξανοίγματος.
87% λιγότερo σπάσιμο της τρίχας. 2
100% αξιόπιστο αποτέλεσμα χρώματος.3

1 Στη Γαλλία: 7 κατοχυρωμένες ευρεσιτεχνίες, 2 ευρεσιτεχνίες σε αναμονή έγκρισης. 2Εργαστηριακά τεστ: Εφαρμογή σπρέι προετοιμασίας Metal Detox + τεχνική εφαρμογή + σαμπουάν + μάσκα. 3 Δεν μειώνει τη δύναμη του ξανοίγματος ή την τοποθέτηση χρωστικών βαφής στην τρίχα.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

[Γλυκοαμίνη]

Το μικρό μέγεθος του μορίου Γλυκοαμίνης του επιτρέπει να διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας και να αποτοξινώνει τα μαλλιά.

Charlotte Feltin.

Επικεφαλής στα Εργαστήρια Περιποίησης Μαλλιών της L'Oréal

Χάρη στην συνεργασία μας με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, που ειδικεύεται στα μέταλλα παγκοσμίως, ανακαλύψαμε ένα μοναδικό μόριο: τη Γλυκοαμίνη. Είναι το μοναδικό ενεργό μόριο που το μικρό του μέγεθος του επιτρέπει να διεισδύει και να εξουδετερώνει τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται έως και το εσωτερικό της τρίχας. Τα μαλλιά διατηρούν τη δύναμή τους, το χρώμα βελτιστοποιείται και τα οξειδωτικά μπορούν να δράσουν αποτελεσματικά.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

[Metal Detox]

Υπηρεσία 3 - βημάτων στο κομμωτήριο.

 • 1
  Εξουδετέρωση των μεταλλικών στοιχείων
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

  Εξουδετέρωση των μεταλλικών στοιχείων πριν τις υπηρεσίες βαφής, balayage & ξανοίγματος.

 • 2
  Καθαρισμός έναντι των μεταλλικών στοιχείων
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ

  Αποτοξινώνει τα μαλλιά μετά τις υπηρεσίες βαφής, balayage & ξανοίγματος.

 • 3
  Προστασία από την προσκόλληση των μεταλλικών στοιχείων στα μαλλιά
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

  Αποτρέπει την προσκόλληση νέων μεταλλικών στοιχείων στην τρίχα.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

[Metal Detox]

Υπηρεσία 2 - βημάτων στο σπίτι.

 • 1
  Σαμπουάν έναντι μεταλλικών στοιχείων.
 • 2
  Μάσκα περιποίησης κατά των μεταλλικών στοιχείων.

[Metal Detox]

By pros
for pros.

Charlie Le Mindu,
Hair Designer

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ - 9 ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ

[Metal Detox]

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης έχει συν-δημιουργηθεί με 3 κορυφαίους κομμωτές:
Charlotte Catherin, Sebastian Langman and Washington Nunnes.

Charlotte Catherin.

French balayage & color artist.

@charlotte_catherin

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης προσφέρει ένα ιδανικό αποτέλεσμα στο balayage σας.

Τι σας αρέσει περισσότερο στη Metal Detox;

Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο περιποίησης προσφέρει ένα ιδανικό αποτέλεσμα στο balayage σας. Μοίαζει σαν να έχουν απομακρυνθεί οι ρύποι από τα μαλλιά και δημιουργείται το baby blonde που αναζητούν όλες οι γυναίκες.

Πως είναι να χρησιμοποιείτε τη Metal Detox;

Τα μαλλιά πραγματικά προστατεύονται και το χτένισμα των μαλλιών γίνεται "παιχνιδάκι". Επιπλέον, είναι εύκολο στην εφαρμογή. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλα τα ευαίσθητα ρεφλέ όπως το χάλκινο και το strawberry ξανθό. Οι αποχρώσεις έχουν καλύτερο αποτέλεσμα. Και πάνω απ' όλα η λάμψη είναι εκπλητική.

Είμαι εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα της Metal Detox.

Τι σας εντυπωσίασε περισσότερο;

Είμαι εντυπωσιασμένος με το αποτέλεσμα της Metal Detox. Ως επαγγελματίας, ενθουσιάστηκα επίσης με την κερδοφορία που επιφέρει στο κομμωτήριο. Χρησιμοποιώντας μια μικρή ποσότητα του προϊόντος πετυχαίνεις ένα αποτέλεσμα με υψηλή προστασία ακόμα και στις τεχνικές υπηρεσίες με απαιτητικό ξάνοιγμα.

Πώς επηρεάζει η χρήση της Metal Detox τις υπηρεσίες στο κομμωτήριο;

Η χρήση της Metal Detox δεν επηρεάζει τη διάρκεια των υπηρεσιών βαφής & ξανοίγματος, πολύ σημαντικό για όλους εμάς τους επαγγελματίες.

Washington Nunnes.

Ειδικός στις υπηρεσίες χρώματος & στις τεχνικές ξανοίγματος.

@wnunnes

Sebastian Langman.

Ειδικός στις υπηρεσίες χρώματος & στις τεχνικές ξανοίγματος.

@sebastiancolorist

Από την πρώτη εφαρμογή είδα μεγάλη διαφορά.

Πως έχει αλλάξει η Metal Detox τις υπηρεσίες βαφής & ξανοίγματος;

Δεν έχω ξαναδει κάτι αντίστοιχο ξανά. Από την πρώτη εφαρμογή βλέπω μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα κάθε υπηρεσίας βαφής. Το χρώμα είναι πιο λαμπερό και τα μαλλιά εμφανώς πιο ενυδατωμένα.

Πως έχει επηρεάσει εσάς η Metal Detox;

Ως ειδικός στις βαφές, η υψηλή συγκέντρωση των μετάλλων στο νερό μας απασχολούσε για χρόνια. Στη Μασαχουσέτη αυτό επηρεάζει πάνω από το 75% του πελατολογίου μου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Χιλιάδες επαγγελματίες κομμωτές έχουν ήδη δοκιμάσει τη σειρά Metal Detox.

L'Oréal Professionnel Paris είμαι τόσο χαρούμενος για το λανσάρισμα του Metal Detox!!! Νιώθω ότι κάθε φορά που εύχομαι να υπήρχε κάτι για να διορθώσει μια κατάσταση, εσείς επανέρχεστε με ένα νέο προϊόν. Πάντα διαβάζετε το μυαλό μου🥰 Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμον που δοκίμασα το Metal Detox ❤️

Megan Johansson

Επαγγελματίας κομμωτής στο Λονδίνο

Δεν αποκάλυψα στην πελάτισσά μου τη δράση του Metal Detox, απλά της ανέφερα ότι εφάρμοσα ένα νέο προϊόν. Λάτρεψε το αποτέλεσμα, τα μαλλιά της ήταν τόσο απαλά και επιτέλους μπορούσα να τα μεταμορφώσω προσφέροντας ένα πιο ανοιχτό, πιο λαμπερό και πιο ψυχρό ξανθό. Σας ευχαριστώ, έχω ενθουσιαστεί με την ανακάλυψη της νέας αυτής καινοτομίας💕

Rachelle Art Vault

Επαγγελματίας κομμωτής στο Παρίσι

Τα μαλλιά της φίλης της κόρης μου (16 ετών) είναι πολύ μακρυά και σγουρά. Εννοείται, θέλει να ανοίξει τα μαλλιά της στο πιο ξανθό επίπεδο, χωρίς να σπάνε ο άκρες της ή να εμφανίζει κίτρινα και πορτοκαλί φόντα ξανοίγματος. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν πιο λαμπερό από ποτέ. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να δοκιμάσω τη Metal Detox

Kim Grillo

Μοναδικά αποτελέσματα στις διαδικασίες ξανοιχτικού!! Δεν επηρεάζει τον χρόνο της τεχνικής.

Silvana Petrova

Αυτή η νέα καινοτομία έχει αλλάξει τους κανόνες!!! Η μεταξένια αίσθηση στα μαλλιά και η λάμψη είναι σε άλλη διάσταση και όταν χρησιμοποιείται με το Bonder Inside, η δύναμη των μαλλιών διατηρείται! Την έχω λατρέψει! Σε ευχαριστώ L’Oreal Professionnel!!♥️ #newinnovation #metaldetox #lorealpro

April Wiper

Σε ευχαριστώ L'Oréal Professionnel. Βρήκα το πρωτόκολλο της Metal Detox πολύ κατανοητό και εύκολο στη χρήση και τα απίστευτα αποτελέσματα ήταν ορατά όταν στέγνωνα τα μαλλιά της πελάτισσάς μου. Τα μαλλιά της συγκεκριμένης πελάτισσας είναι χονδρά και μπορούν να κάνουν το χρώμα να μη φαίνεται ομοιόμορφο. Χρησιμοποιώντας τη Metal Detox το χρώμα στα μαλλιά της φαινόταν πολύ ζωντανό ​​και λαμπερό ☀️💕Δεν της αποκάλυψα τα μαγικά μου, αλλά λάτρεψε την αίσθηση και τη λάμψη στα μαλλιά της 😊

Rachelle Art Vault

Στα μαλλιά της πάντα φαινόταν κάποιο φόντο από τις προηγούμενες τεχνικές και ήταν πολύ εύθραυστα. Σήμερα της εφάρμοσα τη σειρά Metal Detox και τα μαλλιά της αναζωογοννήθηκαν. Η Metal Detox είναι καταπληκτική! Όσο περισσότερο το χρησιμοποιώ, τόσο περισσότερο το λατρεύω!!! 💕❤️Σε ευχαριστώ 🙏🏻LP που πάντα δημιουργείς απίστευτα προϊόντα και όλοι εμείς οι επαγγελματίες δουλεύουμε πιο εύκολα

Anna Cecchi Smith

Metal Detox

Διάγνωση συγκέντρωσης μεταλλικών στοιχείων στην εφαρμογή Style My Hair Pro.

Ανακαλύψτε τη νέα προσθήκη στην εφαρμογή Style My Hair Pro. Ανακαλύψτε την και αξιολογήστε την έκθεση στα μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά των επισκεπτριών σας.

Μάθετε περισσότερα για τη σειρά Metal Detox στην ACCESS.

Ανακαλύψτε τη σειρά Metal Detox, χάρη στο πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, διαθέσιμο μόνο στην ACCESS.

;