Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Pre-Shampoo κατά των Μεταλλικών Στοιχείων 250 ml - Metal Detox

Ξαναγεμίζει 1 εκατομμύριο μικρορωγμές στα μαλλιά, σε 1 λεπτό.
72ώρες ενυδάτωση & λείανση². 

¹Εργαστηριακό τεστ μετά από 10 εφαρμογές του Metal Detox Pre-Shampoo πριν από το Σαμπουάν + Μάσκα + Έλαιο. ² Εργαστηριακά τεστ.

SERIE EXPERTSERIE EXPERTSERIE EXPERTSERIE EXPERT

Ξαναγεμίζει 1 εκατομμύριο μικρορωγμές στα μαλλιά, σε 1 λεπτό.

Metal detoxPRE-SHAMPOO ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

+

Όταν το νερό διαβρώνει τις μεταλλικές σωληνώσεις, μπορεί να υπερφορτωθεί με μεταλλικά στοιχεία που μπορούν να εισχωρήσουν στο εσωτερικό της τρίχας. Γνωρίζετε όμως ότι τα πορώδη μαλλιά έχουν ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο για το σπάσιμο της τρίχας, καθώς απορροφούν 2x περισσότερα μεταλλικά στοιχεία από το νερό; Μέσω της καθημερινής έκθεσης σε χημική επεξεργασία, θερμικό styling ή σε υπεριώδη ακτινοβολία, πολλαπλασιάζονται οι μικρορωγμές στην επιφάνεια της τρίχας και εμφανίζονται κοιλότητες στον φλοιό με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται πορώδη και να απορροφούν περισσότερο νερό με μεταλλικά στοιχεία, οδηγώντας σε περισσότερο σπάσιμο της τρίχας. To Metal Detox Pre-Shampoo ξαναγεμίζει 1 εκατομμύριο μικρορωγμές στα μαλλιά, σε 1 λεπτό για -96% λιγότερο σπάσιμο της τρίχας¹ & 72ώρες ενυδάτωση & λείανση².

¹Εργαστηριακό τεστ μετά από 10 εφαρμογές του Metal Detox Pre-Shampoo πριν από το Σαμπουάν + Μάσκα + Έλαιο. ² Εργαστηριακά τεστ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε πριν από το Metal Detox Σαμπουάν.

ΒΗΜΑ 01 Χωρίστε τα νωπά μαλλιά σας σε 2 τμήματα. Εφαρμόστε 2 έως 4 αντλίες ανά τμήμα στα μήκη και τις άκρες.
ΒΗΜΑ 02 Δουλέψτε το στα μαλλιά για 1 έως 2 λεπτά. Μην ξεβγάζετε.
ΒΗΜΑ 03 Εφαρμόστε το Metal Detox Σαμπουάν από πάνω χωρίς να ξεβγάλετε.
ΒΗΜΑ 04 Συνεχίστε με το υπόλοιπο πρωτόκολλο Metal Detox.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

+

[Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ] Τεχνολογία κατά του πορώδους¹ που περιποιείται τα μαλλιά όταν είναι πιο ευάλωτα στο νερό πριν τη χρήση του σαμπουάν. Εμπλουτισμένο με 2% Glicofiller, ένα μόριο που αποδυναμώνει τα μεταλλικά στοιχεία στα μαλλιά. Αυτή η νέα Pre-Shampoo Περιποίηση της σειράς Metal Detox, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο κατά των μετάλλικών στοιχείων που βάζει τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και στο ξεθώριασμα χρώματος

[ΑΜΕΣΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ] Άμεσο & αποτελεσματικό ξεμπέρδεμα σε όλους τους τύπους μαλλιών. Προετοιμάζει τα μαλλιά για καθαρισμό & διευκολύνει τη χρήση του Σαμπουάν.

[ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ] Ελαφριά, συμπυκνωμένη υφή σε μορφή τζελ που εισχωρεί άμεσα και σε βάθως στο εσωτερικό τις τρίχας. Άμεση ενεργοποίηση, δεν απαιτείται χρόνος αναμονής. Χωρίς θειικά άλατα. Ένα μοναδικό άρωμα. Για βέλτιστα αποτελέσματα, εφαρμόστε το σε νωπά μαλλιά και χωρίς να ξεβγάλετε, συνεχίστε με το Metal Detox Σαμπουάν. Στη συνέχεια, ακολουθήστε με το υπόλοιπο πρωτόκολλο Metal Detox.

[ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΜΑΛΛΙΩΝ]  Για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων, βαμμένων, και φυσικών μαλλιών.

¹Εργαστηριακό τεστ μετά από 10 εφαρμογές του Metal Detox Pre-Shampoo πριν από το Σαμπουάν + Μάσκα + Έλαιο. ² Εργαστηριακά τεστ."

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

Μάθετε περισσότερα στο LPS.

 

 

metal detox pre shampoo benefits
metal detox pre shampoo packshot

Σαμπουάν

Pre-Shampoo κατά των Μεταλλικών Στοιχείων

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας