Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Σαμπουάν Επανόρθωσης χωρίς Θειικά Άλατα για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά 300 ml - ABSOLUT REPAIR MOLECULAR

- Επανορθώνει και ενδυναμώνει τα μαλλιά.
- + 86% απαλότητα¹.
- Για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων μαλλιών. 

¹Εργαστηριακό τεστ

 

 

Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση*.

ABSOLUT REPAIR MOLECULARΣΑΜΠΟΥΑΝ

+

Όταν τα μαλλιά έχουν υποστεί φθορά, η μοριακή δομή τους που αποτελείται από πεπτίδια διακυβεύεται. Τα μαλλιά γίνονται αδύναμα, με μεγάλη ελαστικότητα και με έλλειψη κίνησης. Αλλά τα περισσότερα πεπτίδια έχουν μεγάλο όγκο για να προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, καθιστώντας τη φθορά σχεδόν μη αναστρέψιμη. Επιστημονική ανακάλυψη - Absolut Repair Molecular. Επανορθώνει τη φθορά 2 χρόνων σε μια χρήση*. 

 

Για πρώτη φορά, το τμήμα προηγμένης έρευνας της L'Oréal κατάφερε να αποσυνθέσει τα πεπτίδια με σκοπό να εισάγει τα συστατικά τους, που είναι τα αμινοξέα & οι πεπτιδικοί δεσμοί, ξεχωριστά στο εσωτερικό της τρίχας**. Μόλις τα αμινοξέα και οι πεπτιδικοί δεσμοί προστεθούν στο εσωτερικό της τρίχας, αναδομούν τη μοριακή δομή της τρίχας***.

 

¹Εργαστηριακό τεστ στη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.

²Αμινοξέα & πεπτιδικοί δεσμοί

³Εργαστηριακό τεστ μετά την εφαρμογή της Absolut Repair Molecular προετοιμασίας + σαμπουάν + serum που ξεβγάζεται + 4x(σαμπουάν + serum που ξεβγάζεται).

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΟΦΕΛΗ

[ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ]

Εφαρμόστε σε βρεγμένα μαλλιά μέχρι να δημιουργηθεί πλούσιος αφρός. Ξεβγάλτε καλά. Για βέλτιστα αποτελέσματα ακολουθήστε με το Absolut Repair Serum που ξεβγάζεται και τη Leave-In Μάσκα.

 

Τεχνολογία με 2% πεπτιδικούς δεσμούς & 5 αμινοξέα

- Επανορθώνει και αναδομεί τη μοριακή δομή των μαλλιών¹.

- +86% απαλότυτα**

 

¹Εργαστηριακό τεστ στη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.

²Εργαστηριακό τεστ.

 

[ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ]

Για όλους τους τύπους ταλαιπωρημένων, βαμμένων, και φυσικών μαλλιών.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ & ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

+

[Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ]

Το Absolut Repair Molecular Σαμπουάν με πεπτιδικούς δεσμούς + 5 αμινοξέα, επανορθώνει τη μοριακή δομή των μαλλιών¹. Τα μαλλιά είναι πιο δυνατά με πλούσια θρέψη, βελτιωμένη ελαστικότητα, κίνηση, και 86% περισσότερη απαλότητα. 

 

¹Εργαστηριακό τεστ στη μακρομοριακή δομή της τρίχας μετά την εφαρμογή του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.

4 Τεστ σε καταναλωτές μετά από 2 εβδομάδες χρήση του Absolut Repair Molecular Σαμπουάν, Serum που ξεβγάζεται και Leave-in Μάσκας.

5 Εργαστηριακό τεστ.

 

[ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΦΟΡΜΟΥΛΑ]

Χωρίς θειικά άλατα, η υφή του απορροφάται άμεσα από το εσωτερικό της τρίχας και χαρίζει μοριακή επανόρθωση χωρίς να βαραίνει την τρίχα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

2% Πεπτιδικοί δεσμοί + 5 αμινοξέα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του ομίλου μας: Μέσα στα προϊόντα μας.

Αυτή η λίστα συστατικών υπόκειται σε αλλαγές και εξαρτάται από την τοποθεσία πώλησης στη χώρα. Οι καταναλωτές θα πρέπει να ανατρέξουν στη συσκευασία του προϊόντος για τον πιο σχετικό κατάλογο συστατικών. Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

absolut repair molecular before after
ARM shampoo

Σαμπουάν

Σαμπουάν Επανόρθωσης χωρίς Θειικά Άλατα για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας