Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Τα καλύτερα προϊόντα για αραίωση μαλλιών

Οι προηγμένες τεχνολογικές έρευνες της L’Oréal Professionnel οδήγησαν στην ανάπτυξη της περίφημης σειράς Serioxyl: για την περιποίηση των μαλλιών με αραίωση.

Σε ό,τι αφορά τα προϊόντα περιποίησης με στοχευμένη δράση για τα μαλλιά με αραίωση, οι προηγμένες τεχνολογικές έρευνες της L’Oréal πάνω στους βιολογικούς μηχανισμούς που διέπουν το τριχωτό και την τρίχα οδήγησαν στην ανάπτυξη της περίφημης Serioxyl: της σειράς της L’Oréal Professionnel ενάντια στην αραίωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Η αραίωση συνίσταται σε δύο παράγοντες που, μαζί, έχουν ως αποτέλεσμα την απώλεια της πυκνότητας των μαλλιών: τον μικρότερο αριθμό τριχών ανά cm2 & τη μικρότερη διάμετρο κάθε μεμονωμένης τρίχας.

Το στάδιο κατά το οποίο ξεκινά η αραίωση των μαλλιών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες: το οικογενειακό ιστορικό, την ηλικία, τη διατροφή, τις ορμόνες, τον τρόπο ζωής, κλπ.

Περιποίηση ενάντια στην αραίωση

Με πρώτο βήμα τη σωστή διάγνωση από τον εξειδικευμένο σας κομμωτή L’Oréal Professionnel, η ολοκληρωμένη αυτή λύση είναι ειδικά σχεδιασμένη να δρα ενάντια στην αραίωση των βαμμένων ή των φυσικών μαλλιών, στοχεύοντας τα κύρια συμπτώματα.

Χάρη στη μοναδική σύνθεσή της, που αποτελείται από STEMOXYDINE, INTRA-CYLANETM και ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ, βελτιώνει ορατά και απτά την πυκνότητα των μαλλιών, από τη ρίζα ως τις άκρες. Η σειρά SERIOXYL καταπολεμά αποτελεσματικά την αραίωση αποκαθιστώντας την πυκνότητα των μαλλιών, ενισχύοντας την αντοχή της τρίχας ενάντια στο σπάσιμο, και παρέχοντας στο τριχοθυλάκιο όλα τα θρεπτικά συστατικά και την ενέργεια που χρειάζεται για να επιτελέσει σωστά τις λειτουργίες του.

Στο κομμωτήριο & στο σπίτι

Το εξατομικευμένο σας πρόγραμμα περιποίησης ενάντια στην αραίωση ξεκινά από το κομμωτήριο L’Oréal Professionnel μέσω της επαγγελματικής διάγνωσης. Οι εξειδικευμένοι μας κομμωτές εφαρμόζουν ένα σαμπουάν και ένα conditioner πύκνωσης και συνεχίζουν με έναν ορό πλούσιο σε μόρια προηγμένης τεχνολογίας και υψηλής αποτελεσματικότητας: το STEMOXYDINE και τη ΡΕΣΒΕΡΑΤΡΟΛΗ. Και για το τέλος,  εφαρμόζουν ένα σπρέι με χρώμα για όγκο, το οποίο θα καλύψει περιοχές με αραίωση κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο πυκνά και πιο πλούσια.