Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Πώς να δαμάσετε τα φριζαρισμένα μαλλιά

Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορούν και αυτά να βρουν τη λύση τους.

Είτε προκαλούνται από την υγρασία, είτε απο τη φθορά και τη ξηρότητα, τα φριζαρισμένα μαλλιά μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολα στο χτένισμα και το styling. Τα φριζαρισμένα μαλλιά μπορούν και αυτά να βρουν τη λύση τους. Είναι πραγματικά τόσο απλό όσο το να χρησιμοποιείς με συνέπεια τα σωστά προϊόντα για φριζαρισμένα μαλλιά.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

ΒΑΛΤΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΙΖΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Πολλοί άνθρωποι έχουν την τάση να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα με τα φριζαρισμένα μαλλιά τους πολύ αργά, προσπαθώντας να προσφέρουν λείανση στα μαλλιά τους κατα τη διάρκεια του χτενίσματος.

Η L'Oréal Professionnel διαθέτει εξαιρετικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για φριζαρισμένα μαλλιά που λύνουν το πρόβλημα όπου και όποτε εμφανίζεται, αλλά εάν θέλετε πραγματικά να κάνετε την καθημερινότητα με τα μαλλιά σας ευκολότερη, θυμηθείτε να περιποιείστε διαρκώς τα φριζαρισμένα σας μαλλιά με τα κατάλληλα προιόντα περιποίησης. Με αυτό τον τρόπο οι μέρες με φριζαρισμένα μαλλιά μπορούν να γίνουν παρελθόν.  

How to tame frizzy hair_keratin

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΚΕRATINE

Η τεχνολογία Keratinoil Complex είναι ένα σύμπλεγμα αμινοξέων Pro-Keratin το οποίο μιμείται τη φυσική κερατινοειδή δομή της τρίχας έτσι ώστε να δυναμώνει άμεσα και να προστατεύει την τρίχα.

Το έλαιο Κουκούι και Νυχτολούλουδου, είναι επίσης εξαιρετικά για τον έλεγχο του φριζαρίσματος και τη λείανση της τρίχας. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία του, ο κομμωτής σας μπορεί να προτείνει το πιο εξατομικευμένο προϊόν για να πειθαρχήσει τα φριζαρισμένα σας μαλλιά.

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας