Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

3 δροσερές αλογοουρές για το καλοκαίρι

 

Μείνε δροσερή φέτος το καλοκαίρι και κράτα τα μαλλιά σου μακριά από το πρόσωπο με μία απίστευτα μοδάτη αλογοουρές. Συνέχισε να διαβάζεις με προσοχή – κανένα από τα παρακάτω παραδείγματα δεν είναι η τυπική σου αλογοουρά!

 

Μεγάλη πλεξίδα πίσω 

Γίνε δημιουργική όταν δένεις τα μαλλιά σου πίσω αυτό το καλοκαίρι. Μία μεγάλη πλεξίδα προς τα πίσω είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα από μία κλασική αλογοουρά. 

Κάνε τα μαλλιά σου όσο πιο πυκνά ξάνοντας τις ρίζες και δίνοντας όγκο με ένα σπρέι όπως το Savage Panache 60s Babe από την εμβληματική σειρά Wild Stylers. Τράβηξε μερικά τουφάκια για ένα χαλαρό, καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησε μία διάφανη κορδέλα για να το τελειοποιήσεις και να αναδείξεις το φυσικό του στυλ.

 

Ατημέλητη πλαϊνή πλεξίδα 

Λατρεύουμε την αντίθεση μεταξύ μιας ατημέλητης πλαϊνής πλεξίδας και ενός λείου πάνω μέρους, για μία εμφάνιση που εύκολα μεταφέρεται από το γραφείο στην παραλία. Το καλό με αυτό το χτένισμα είναι πως όσο πιο ατημέλητη είναι η πλεξίδα, τόσο πιο μοδάτο είναι το χτένισμα. Επιπλέον, ένα πλαϊνό χτένισμα σημαίνει πως μπορείς να αναδείξεις το χρώμα σου και το μήκος από κάθε γωνία. 

Για την κορυφή, χρησιμοποίησε μία χτένα για να εφαρμόσεις ένα τζελ ανάδειξης της λάμψης, όπως το Wet Domination Extreme Splash, σε ένα πλαϊνό χτένισμα. Αν αισθάνεσαι ιδιαίτερα τολμηρή με τα μαλλιά σου, ζήτα από τον κομμωτή σου να τονίσει ακόμη περισσότερο την υφή τους, δημιουργώντας μία πλεξίδα με 4 τμήματα μαλλιών, σε αντίθεση με την παραδοσιακή με τα τρία.

 

Λεία χαμηλή αλογοουρά-κότσος 

Πίσω στην κλασική αλογοουρά…αλλά όχι ακριβώς! Μας αρέσει να συνδυάζουμε διάφορα στυλ και να ενσωματώνουμε στοιχεία έκπληξης στα χτενίσματά μας, κάτι που κάνει αυτό το απίστευτο υβρίδιο λείας αλογοουράς και κότσου τέλειο για το καλοκαίρι.  

Χρησιμοποίησε το τζελ Sleek and Swing από τη σειρά για styling μαλλιών Dual Stylers, για να δημιουργήσεις απίστευτα λαμπερά, ανάλαφρα μαλλιά. Δέσε το χαμηλότερο τμήμα των μαλλιών σου σε μία αλογοουρά κοντά στη βάση του λαιμού σου και στη συνέχεια πάρε το πάνω τμήμα και τύλιξέ το σε έναν κομψό κότσο, κρύβοντας τις άκρες κάτω από τα μαλλιά. 

Νιώσε υπέροχα με όποιον τρόπο και αν επιλέξεις να τιθασεύσεις τα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι!