Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

2 χαμηλοί κότσοι για την ημέρα του γάμου σου

Tίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά στο γαμήλιο look σου, με έναν κομψό κότσο. Ποια εκδοχή του κλασικού χαμηλού κότσου προτιμάς; Ένα χαμηλό γύρισμα ή πλεξίδες;  
 

Ο γυρισμένος χαμηλός κότσος 

Αυτή η εκδοχή του κλασικού χαμηλού κότσου έχει τη ρετρό προσθήκη των γυρισμένων μαλλιών! Είναι ένα εκθαμβωτικό χτένισμα για μία νύφη με τολμηρή αίσθηση του στυλ. Το συγκεκριμένο στυλ της δεκαετίας 1940 μπορεί να επιτευχθεί προετοιμάζοντας αρχικά τα μαλλιά με έναν αφρό για όγκο όπως ο Full Volume Extra Tecni.art της L’Oréal Professionnel. Αφού αποφασίσεις από πού θέλεις να ξεκινάει και να τελειώνει το γύρισμα των μαλλιών, απομόνωσε αυτό το κομμάτι μαλλιών και στριφογύρισε τμήματα των μαλλιών σου γύρω από το δάχτυλό σου ή σε ένα ρόλει αφρού, πριν τα στερεώσεις με τσιμπιδάκια. Ολοκλήρωσε το χτένισμα με ένα τυλιχτό κοτσάκι ή έναν κότσο σινιόν στη βάση του λαιμού σου και σταθεροποίησε το look με τη λακ Infinium της L’Oréal Professionnel. Αν σου φαίνεται αρκετά περίπλοκο για το πρωινό του γάμου σου, σου προτείνουμε να κλείσεις ραντεβού σε έναν επαγγελματία κομμωτή για να στο φτιάξει! 

 

Χαμηλός κότσος πλεξίδα 

Αυτός ο χαμηλός κότσος ξεκινά με μία πλεξίδα  και καταλήγει σε κότσο! Είναι ένα πιο παραδοσιακό νυφικό χτένισμα από τον γυρισμένο χαμηλό κότσο – χαρακτηριστικά κομψός και αρκετά ευέλικτος ώστε να μπορεί να φορεθεί με ποικιλία νυφικών. Η απλή φύση του χτενίσματος με τα μαλλιά προς τα πίσω σημαίνει πως μπορεί να συνδυαστεί με ένα εύρος από αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα μία διακριτική μεταλλική κορδέλα ή απίστευτα μακριά σκουλαρίκια. Καθώς είναι ένα κλασικό look θα προτείναμε ένα πιο φυσικό, φρέσκο μακιγιάζ και όχι κάτι ακραίο. Ζήτα από τον κομμωτή σου να σου προτείνει αξεσουάρ που θα κολακεύουν το νυφικό σου, τα λουλούδια και το συνολικό σου look, για να είσαι σίγουρη πως θα είσαι η πιο υπέροχη νύφη στην ξεχωριστή μέρα σου!