Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

“Wet-look” αποτέλεσμα σε μακριά μαλλιά

Οι περήφανες κάτοχοι των μαλλιών με όγκο επιμένουν πως, για να παραμείνεις στη μόδα, πρέπει να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι. Τουλάχιστον έτσι φαίνεται. Το «wet-look» σήμερα είναι talk of the town, και το λατρεύουμε έτσι λίγο πιο ατίθασο, σαν να βγήκαμε μόλις από τη θάλασσα.

Το look που πρέπει να δοκιμάσεις
 
Αν και το “wet-look” είναι ήδη στο προσκήνιο του χώρου της μόδας και της ομορφιάς εδώ και αρκετές σεζόν, δεν το επιλέγουν όλες οι γυναίκες. Και αυτό για να αποφύγουν στυλιστικά λάθη, όπως το υπερβολικό gel και άλλες παγίδες στις οποίες μπορεί κανείς να πέσει. Το «wet-look» είναι πολύ πιο εκλεπτυσμένο απ’ ότι φαίνεται, ειδικά στα μακριά μαλλιά. Είναι ένα χτένισμα που πρέπει να μπορείς να το υποστηρίξεις.

Μία επιλογή που μπορεί να σε σώσει

Η Delphine Courteille, hairstylist της L'Oréal Professionnel, μας διαβεβαιώνει πως για να δημιουργήσεις ένα “wet-look” μπορείς να ξεκινήσεις και με καθαρά και με άλουστα μαλλιά. Είναι ένα look που μπορεί να σώσει με στυλ μία ”bad hair day”, ώστε να μη χρειαστείς το σαμπουάν σου, ή ακόμη χειρότερα, το καπέλο σου!

Μία μικρή δόση gel είναι απαραίτητη

Κάποιες φορές ένα «wet-look» μπορεί να είναι υπερβολικά «wet». Για να πετύχεις το ιδανικό “wet-look” χωρίς να δείχνεις μούσκεμα, είναι καλύτερα να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία κομμωτή που ξέρει ακριβώς την ποσότητα προϊόντος που πρέπει να χρησιμοποιήσεις, καθώς και πώς να το εφαρμόσεις χωρίς να χάσεις όγκο.