Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu Αναζήτηση

«Hollywood waves look»: λαμπεροί κυματισμοί που υπερέχουν

 

Το look «Hollywood waves» είναι εμπνευσμένο από τη χρυσή εποχή των διάσημων ταινιών στα στούντιο της Καλιφόρνια. Για να αναβιώσουν τη λάμψη στο κόκκινο χαλί, οι σύγχρονοι celebrities έχουν επηρεαστεί από είδωλα του παρελθόντος όπως η Rita Hayworth, η Marlène Dietrich και η Lauren Bacall. 

 
Ούτε κυματιστά ούτε σγουρά, τα «Hollywood waves» είναι μία κατηγορία από μόνα τους 

 

Η ιδιαιτερότητα του look «Hollywood waves», ιδιαίτερα δημοφιλές στα 50’s, είναι η ικανότητά του να μην μπαίνει σε μία κατηγορία. Κάπου ανάμεσα στις μπούκλες και τους κυματισμούς, έχει το δικό του, μοναδικό κυματισμό, που απέχει πολύ από τα κατσαρά μαλλιά, που ήταν στη μόδα στα 90’s. Όπως μπορούμε να δούμε σε αναρίθμητες φωτογραφίσεις εκείνης της εποχής, οι πιο διάσημες μούσες του Hollywood έχουν δοκιμάσει το look «Hollywood waves». Από αυτές έχουν εμπνευστεί οι περισσότερες σύγχρονες celebrities πριν περπατήσουν στο κόκκινο χαλί. 

 

Ρετρό χτένισμα, ρετρό πρόσωπο 

 

Η Delphine Courteille, hairstylist της L'Oréal Professionnel, έχει μία απίστευτη θεωρία σχετικά με το look «Hollywood waves» στα μακριά μαλλιά: «Τα σχήματα προσώπου που ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό το vintage χτένισμα είναι τα κλασικά θηλυκά σχήματα των 20’s και 30’s: τριγωνικά και στρογγυλά πρόσωπα, με μεγάλα μάτια και κανονικά προς λεπτά μαλλιά.» Όσον αφορά στο χρώμα μαλλιών, όλα ταιριάζουν από τη στιγμή που βάζουμε τα μαλλιά στη μία πλευρά. 

 

Μία πολύ συγκεκριμένη τεχνική 

 

Μόνο ο επαγγελματίας κομμωτής μπορεί να επιτύχει το τέλειο «Hollywood Waves» look. Είναι διαφορετικό να δημιουργείς όμορφες μπούκλες και άλλο να τις μετατρέπεις σε μεγάλους, ισορροπημένους στρογγυλούς κυματισμούς. Μόνο όσοι μπορούν να διαχειριστούν τέλεια τις μπούκλες μπορούν να πετύχουν αυτό το απίστευτα θηλυκό αποτέλεσμα. Η τελευταία πινελιά: το κλασσικό, κατακόκκινο χρώμα στα χείλη για να τελειοποιήσεις το look της μοιραίας γυναίκας.