Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πώς να επανορθώσετε τα εύθραυστα μαλλιά

Η επανόρθωση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών είναι ένα απο τα βασικά ζητούμενα στη φροντίδα των μαλλιών των γυναικών: 58% των γυναικών * δηλώνουν ότι αυτό αποτελεί βασική ανησυχία τους. Η ευαισθητοποίηση των μαλλιών μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, όπως ο ήλιος, ο μεγάλος αριθμός χημικών διεργασιών ή άλλοι εξωτερικοί παράγοντες καταπόνησης. Χάρη στην προηγμένη έρευνα γύρω από τα μαλλιά και στην τεχνολογία, οι θεραπείες περιποίησης μαλλιών στο κομμωτήριο και στο σπίτι μπορούν πλέον να επανορθώσουν τα ευαισθητοποιημένα μαλλιά.

Επανόρθωση Μαλλιών

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι δεν υπάρχει ένα, αλλά πολλαπλά επίπεδα ευαισθητοποίησης των μαλλιών. Προκειμένου να είναι αποτελεσματική, η θεραπεία θα πρέπει να είναι προσαρμοσμένη στις εκάστοτε ανάγκες. Εμπνευσμένη από την κατανόηση των ευαισθητοποιημένων μαλλιών μέσω της έρευνας της L’Oréal, η L’Oréal Professionel έχει αναδείξει τρία διαφορετικά επίπεδα ευαισθητοποίησης μαλλιών. Χάρη στην εμπειρία και την εκπαίδευσή του, μόνο ο κομμωτής σας μπορεί να αξιολογήσει πραγματικά το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών σας.

Eva Green

ΜΙΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙ

Προκειμένου να προσφέρει μια στοχευμένη απάντηση σε καθένα από τα επίπεδα ευαισθητοποίησης των μαλλιών, η L'Oréal Professionnel έχει δημιουργήσει το PRO FIBER, την πρώτη θεραπεία επανόρθωσης των μαλλιών με μεγάλη διάρκεια που ξεκινάει στο κομμωτήριο και επανενεργοποιείται στο σπίτι συνεχώς. Το πρωτόκολλοPRO FIBER είναι εξατομικευμένο και βασίζεται σε μια μοναδική διάγνωση Αξιολόγησης της Ευαισθητοποίησης των Μαλλιών που πραγματοποιείται από τον κομμωτή προκειμένου να εκτιμήσει το επίπεδο ευαισθητοποίησης των μαλλιών και να επιλέξει εκείνα τα προϊόντα που προσαρμόζονται στα ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Ο κομμωτής σας στη συνέχεια εφαρμόζει αυτό το προσωποποιημένο πρωτόκολλο και σας παρέχει εξατομικευμένες συμβουλές περιποίησης μαλλιών για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή στο σπίτι στη συνέχεια.

Pro Fiber Pack

Το PRO FIBER είναι το αποτέλεσμα του αποκλειστικού συνδυασμού μοναδικών ενεργών συστατικών της L'Oréal , τα οποία διεισδύουν σε βάθος στην τρίχα και 'κλειδώνουν' τα συστατικά εκείνα που την επανορθώνουν για υπέροχα ορατά αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας.Μέχρι πρότινως τα οφέλη της περιποίησης μαλλιών απομακρύνονταν με το πρώτο λούσιμο, τα μοναδικά μόρια του PRO FIBER σφραγίζονται βαθιά μέσα στην τρίχα κατά τη διάρκεια της θεραπείας στο κομμωτήριο. Το μοριακό σύμπλεγμα APTYL 100 ενεργοποιείται στο σπίτι μέχρι και 4 λουσίματα και στη συνέχεια ενεργοποιείται, ξανά και ξανά.

*Πηγή: Top Ten Women 2013 - Ranking hair needgaps.Βρείτε τοΚομμωτήριό σας