Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Τα καλύτερα προϊόντα για λεπτά μαλλιά

Όσον αφορά τις θεραπείες περιποίησης μαλλιών που στοχεύουν στα λεπτά μαλλιά, η προηγμένη τεχνολογία της εξελιγμένης έρευνας της L'Oréal οδήγησε στην εφεύρεση του SERIOXYL

Όσον αφορά τις θεραπείες περιποίησης μαλλιών που στοχεύουν στα λεπτά μαλλιά, η προηγμένη τεχνολογία της εξελιγμένης έρευνας της L'Oréal πάνω στο βιολογικό μηχανισμό που έχει το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, οδήγησε στην εφεύρεση του SERIOXYL, της δημοφιλούς σειράς κατά της αραίωης των μαλλιών από τη L'Oréal Professionnel.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Το αδυνάτισμα των μαλλιών οφείλεται γενικά σε δύο παράγοντες: την απώλεια της πυκνότητας των μαλλιών, που σημαίνει λιγότερα μαλλιά ανά cm2, και την μικρότερη διάμετρο της τρίχας, Ο χρόνος στον οποίο ξεκινάει η αραίωση επηρεάζεται απο πολλούς παράγοντες: το ιστορικό της οικογένειας, την ηλικία, τη διατροφή, το άγχος, τις ορμόνες ή ακόμα και τις καθημερινές συνήθειες. Και αυτπο είναι μόνο μερικοί απο τη μεγάλη λίστα των παραγόντων που την προκαλούν.

Serioxyl Εφαρμογή

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ

Έχοντας ως αφετηρία την ενδελεχή διάγνωση για την αραίωση των μαλλιών από τον επαγγελματία κομμωτή της L'Oréal Professionnel, αυτή η παγκόσμια λύση είναι η ιδανική για την αντιμετώπιση της αραίωσης των βαμμένων ή φυσικών μαλλιών και ενεργεί πάνω στα βασικά συμπτώματά της.  

Η μοναδική του σύνθεση, με βάση το STEMOXYDINE, το NEOHESPERIDIN και την INTRA-CYLANE tm Incell και Pro-Keratine, επιτρέπει την πραγματική και ορατή βελτίωση της λεπτής τρίχας από τη ρίζα μέχρι τις άκρες. Το SERIOXYL καταπολεμά αποτελεσματικά την αραίωση των μαλλιών, αποκαθιστώντας την πυκνότητα της τρίχας, βελτιώνοντας την αντοχή της στο σπάσιμο και προσφέροντας στην τρίχα ενέργεια και θρεπτικά συστατικά που βοηθούν το θύλακα της τρίχας να εκπληρώσει το ρόλο του.

Best products for thin hair_serioxyl

ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

 

Το πρόγραμμα 2-βημάτων ξεκινά στο κομμωτήριο της L'Oréal Professionnel μέσα απο την επαγγελματική διάγνωση και την θεραπεία για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, και συνεχίζεται με το προσωπικό σας πρόγραμμα στο σπίτι, που περιλαβάνει το Clarifying Shampoo, το Bodifying Conditioner και το Densifying Mousse, για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.  

Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά: ορατά πιο πυκνά μαλλιά στο 83% των γυναικών, πιο χονδρά μαλλιά στο 81% των γυναικών και επιπλέον όγκος για το 77% των γυναικών.

 

*Έρευνα καταναλωτών με 120 γυναίκες που χρησιμοποίησαν το κιτ Serioxyl Fuller Hair kit 2 for για 2 - 3 εβδομάδες.

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας