Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Λάδι Μαλλιών: Για ίσια vs για σγουρά μαλλιά

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη σημασία των ελαίων για τα μαλλιά. Ξέρεις ήδη καλά πως τα λάδια προσφέρουν στην τρίχα έναν απόλυτο συνδυασμό θρέψης και λάμψης. Αυτό που ίσως δεν έχεις φανταστεί είναι πως ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου, σγουρά ή ίσια, το λάδι κρύβει διαφορετικά μυστικά. 

Σγουρά μαλλιά

 Το προϊόν: Επειδή τα σγουρά μαλλιά είναι πιο επιρρεπή στο φριζάρισμα και στην ξηρότητα, ένα ξηρό λάδι μαλλιών με extra ενυδατικά στοιχεία θα αφήσει τις μπούκλες σου καλοσχηματισμένες και ενυδατωμένες. Μην φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις λάδι με επιπλέον ενυδατικά στοιχεία και συνδυασμό ελαίων.
Η χρήση: Χρησιμοποίησε το λάδι μαλλιών πριν φορμάρεις τα μαλλιά σου, αλλά και μετά το προϊόν styling. Για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα, άφησε τα μαλλιά σου να στεγνώσουν φυσικά. Οι μπούκλες θα είναι ελαστικές και λαμπερές.
Τι λένε οι ειδικοί: Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από το λάδι για τα σγουρά μαλλιά. Θα σου προσφέρει την απαραίτητη υγρασία που χρειάζονται οι μπούκλες σου και θα τις τιθασεύσει, ώστε να μην μετανιώσεις για το look σου ούτε στιγμή. Χρησιμοποίησε ένα πλούσιο λάδι όπως το Huile Richess και τα μαλλιά σου δεν θα μπερδευτούν ποτέ.

Ίσια μαλλιά

 Το προϊόν: Το λάδι μαλλιών προσφέρει στα ίσια μαλλιά όγκο και λάμψη, ενώ βοηθάει και στο χτένισμα. Εξάλλου τα μαλλιά που χαλάνε εύκολα είναι τα ξηρά και ταλαιπωρημένα, κάτι που αποτρέπει και καταπολεμά το λάδι μαλλιών. 
Η χρήση:  Δώσε έμφαση στις άκρες και στις ταλαιπωρημένες περιοχές των μαλλιών σου με μια ποσότητα ξηρού λαδιού πριν ή μετά το styling. Χρησιμοποίησε ελάχιστη ποσότητα για να τιθασεύσεις τις τρίχες που επαναστατούν στην κορυφή, κοντά στις ρίζες των μαλλιών.
Τι λένε οι ειδικοί: Το λάδι μαλλιών δίνει σώμα και όγκο στα ίσια μαλλιά. Τα λεπτά ίσια μαλλιά θα βρουν τον απόλυτο συνδυασμό περιποίησης και προστασίας σε λάδια μαλλιών όπως το Emulsion Ultrafine που χρησιμοποιούνται και στο κομμωτήριο σαν θεραπεία μαλλιών.