Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Αγόρια αγαπήστε τις μπούκλες σας!

O στόχος είναι να αναδεικνύουμε αυτό που έχουμε, αντί να επιθυμούμε αυτό που δεν έχουμε. Οπότε, αγόρια, ακούστε τα νέα - οι μεγάλες μπούκλες είναι στη μόδα. Ξεχάστε το ξυρισμένο, αναδείξτε το σχεδόν άφρο και αγαπήστε τα φυσικά σας χαρακτηριστικά. Δεν έχετε μπούκλες; Κανένα πρόβλημα, η Tecni.Art μπορεί να βοηθήσει… 

Μπούκλες ή μήπως όχι; 
 
Αυτό είναι το ερώτημα…ευτυχώς όμως έχουμε την απάντηση! Σίγουρα, κάποτε δεν τις θεωρούσαν και πολύ αρρενωπές, αλλά σήμερα οι μπούκλες επέστρεψαν για τα αγόρια. Αυτή η γενιά έχει πολλά πρότυπα στα οποία μπορείς να ανατρέξεις αν αποφασίσεις να αναδείξεις τις μπούκλες σου, βάλε λοιπόν το κάτι παραπάνω στο χτένισμά σου και κάνε τα κορίτσια να σε προσέξουν! 

Όλο το πακέτο  

Καλά νέα για τους άντρες με φυσικές μπούκλες – η ώρα που περνάτε στο μπάνιο μειώνεται δραματικά, χάρη στην τάση που αποθεώνει τις μπούκλες. Δεν χρειάζεται να χάνεις το χρόνο σου τιθασεύοντας τα μαλλιά σου. Αλλά κι εσείς αγόρια με τα ίσια μαλλιά, δεν χρειάζεται να αγχώνεστε, η σειρά Tecni.Art έχει υπέροχα προϊόντα για μπούκλες, από το Hollywood Waves για μαλλιά που ανεμίζουν, μέχρι το Bouncy & Tender για καλοσχηματισμένες μπούκλες που δεν φριζάρουν. Γιατί να μην χτενιστείτε και εσείς όπως οι επαγγελματίες, με ένα αγαπημένο προϊόν από τα παρασκήνια: Pli, ένα thermo-modelling spray για σχήμα και κράτημα. Δίνει άμεσα όγκο για ελαστικές μπούκλες. Εφάρμοσε σε νωπά μαλλιά και είσαι έτοιμος! 

Γίνε Energic 

Το Homme Energic Shampoo της L’Oréal Professionnel είναι η αντρική σειρά περιποίησης μαλλιών, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μέντας και τζίνσενγκ. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, είναι αναζωογονητικό, κάνοντας πλούσιο αφρό, για τέλεια καθαριότητα και απίστευτα φυσική λάμψη. Κάτι ακόμα για να μπορείς να δείχνεις τέλειος, με το που θα σηκωθείς από το κρεβάτι.  

Είτε επιλέξεις κάτι καινούργιο είτε αναδείξεις αυτό που ήδη έχεις, μείνε στην πρώτη γραμμή των τάσεων με τις μπούκλες και θυμήσου, όσο μεγαλύτερες, τόσο το καλύτερο!