Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ενυδάτωση μαλλιών: Λάδι ή Μάσκα

Στη μάχη της ενυδάτωσης υπάρχουν πολλά προϊόντα. Δύο από τα σημαντικότερα παρουσιάζουν τα δυνατά τους σημεία. Τα λάδια και οι μάσκες μαλλιών ανταποκρίνονται σε όλους τους τύπους και καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες. Εσύ ποιο θεωρείς καταλληλότερο για σένα;  

Το Λάδι Μαλλιών 

Το προϊόν: Τα ξηρά λάδια μαλλιών είναι ιδιαίτερα δημοφιλή τα τελευταία χρόνια.  Θα τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία με διαφορετικά συστατικά και όλα θα σε βοηθήσουν να ενυδατώσεις καλά τα μαλλιά σου και να αποχαιρετήσεις το φριζάρισμα. 

Τα πλεονεκτήματα: Το λάδι μαλλιών ενυδατώνει συνεχώς και δίνει λάμψη. Δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας που περικλείει και προστατεύει την τρίχα και γι’ αυτό χρησιμοποιείται και στο styling για να προστατεύσει από τη θερμότητα.  

Τι λένε οι ειδικοί: Προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου λαδιού για τα μαλλιά. Δεν έχουν όλα τα λάδια τα ίδια συστατικά ούτε την ίδια ποιότητα.  Χρησιμοποίησε τα μόνο στις άκρες των μαλλιών και για να τιθασεύσεις άγριες τούφες.  

Η Μάσκα  

Το προϊόν: Οι μάσκες μαλλιών είναι διαχρονικές και ποτέ δεν φεύγουν από το προσκήνιο. Είναι πρακτικές γιατί με λίγα μόνο λεπτά στο μπάνιο, τα μαλλιά σου ανανεώνονται και αναδομούνται σε βάθος.  

Τα πλεονεκτήματα: Οι μάσκες μαλλιών είναι εξατομικευμένα προϊόντα που στοχεύουν σε συγκεκριμένα προβλήματα των μαλλιών σου. Αν έχεις ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα, ατίθασα μαλλιά και ξηρές άκρες, οι μάσκες είναι αναντικατάστατες.  

Τι λένε οι ειδικοί: Η μάσκες μαλλιών πρέπει να χρησιμοποιούνται με σύνεση. Περιέχουν πλούσια συστατικά που ωφελούν τα μαλλιά σου, αλλά σε υπερβολική ποσότητα μπορεί να τα βαρύνουν. Ακολούθησε τις οδηγίες χρήσεις τους και μην κάνεις κατάχρηση γιατί μπορεί να καταλήξεις με κατάλοιπα στα μαλλιά και θαμπή όψη.