Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Γιατί χάνω τα μαλλιά μου;

Σε κάθε ηλικία, η γυναικεία τριχόπτωση είναι πιο κοινή από όσο νομίζετε

Ποικίλοι παράγοντες μπορούν να οδηγήσουν σε τριχόπτωση αλλα οι 2 πιο κοινοί είναι οι ορμονικές διαταραχές και η κληρονομικότητα.

How to repair damaged hair_concerns_haircare

1- ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Γνωρίζετε ότι πολλές γυναίκες εμφανίζουν τριχόπτωση μετά την εγκυμοσύνη; Λόγω των ορμονικών αλλαγών στα επίπεδα των οιστρογόνων, τα μαλλιά μπορεί να αποκτήσουν μια ιδιαίτερα πυκνή και λαμπερή αίσθηση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αλλά στη συνέχεια να αρχίσουν έντονα να πέφτουν μετά την εγκυμοσύνη.

Τα καλά νέα είναι ότι αυτό είναι προσωρινό, ανεξάρτητα από το αν τα μαλλιά είναι πιο λεπτά λόγω εγκυμοσύνης ή άλλων ορμονικών διαταραχών, όπως φαρμακευτική αγωγή ή κάποια στρεσογόνα γεγονότα.

Η νέα τεχνολογία στο χώρο της τριχόπτωσης μπορεί πραγματικά να επιταχύνει τη διαδικασία της επαναφοράς των λεπτών μαλλιών σας στην προηγούμενη κατάστασή τους. Το μόνο που χρειάζετε να κάνετε είναι να πάρετε στα χέρια σας τα καλύτερα προϊόντα για την τριχόπτωση που σας προτείνει ο επαγγελματίας κομμωτής σας.

How to stop hair loss_Treat hair loss

2-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ


Οι επαγγελματικές θεραπείες κατά της τριχόπτωσης που βασίζονται στο μόριο AMINEXIL μπορούν να ενεργοποιήσουν την τρίχα από το εσωτερικό της, αφυπνίζοντας τους θύλακες που μπορεί να βρίσκονται στη φυσική φάση ηρεμίας τους, με αποτέλεσμα να τονώνουν τη δραστηριότητα της ρίζας και να βοηθούν στη διατήρηση της πυκνότητας των μαλλιών από τη ρίζα ως τις άκρες.
Ωστόσο η καλύτερη λύση είναι να ξεκινάτε πάντα τη θεραπεία για την τριχόπτωση, ακόμη και προτού παρατηρήσετε τα μαλλιά σας να αδυνατίζουν ολοένα και πιο πολύ..

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας