Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

3 τρόποι για τη προστασία μαλλιών τον χειμώνα

Απόφυγε τα ανεμοδαρμένα τουφάκια και τα ταλαιπωρημένα, θαμπά μαλλιά αυτό το χειμώνα, με 3 απλές συμβουλές ! 

Χάρισε στα μαλλιά σου μία εβδομαδιαία μάσκα μαλλιών 

Οι χαμηλές θερμοκρασίες στους εξωτερικούς χώρους, σε συνδυασμό με την κεντρική θέρμανση στους εσωτερικούς, μπορούν να γίνουν εφιάλτης για την ποιότητα των μαλλιών σου, στερώντας τις ίνες από την πολύτιμη ενυδάτωση, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε σπάσιμο και φριζάρισμα. Εξασφάλισε πως προστατεύεις τα μαλλιά από την απώλεια υγρασίας, χαρίζοντάς τους τακτικά μία μάσκα μαλλιών για θρέψη, όπως αυτές από τη σειρά φροντίδας μαλλιών, Serie Expert. Κάθε μία είναι ειδικά σχεδιασμένη για διαφορετικές ανάγκες των μαλλιών, από σπάσιμο μέχρι φροντίδα του χρώματος, ενίσχυση της λάμψης και επανόρθωση της ζημιάς. Άφησέ τη να δράσει για 3 με 5 λεπτά πριν την ξεβγάλεις καλά και απόλαυσε μερικές πολύτιμες στιγμές φροντίδας! 

Υποστήριξε τα μαλλιά σου 

Αν τα μαλλιά σου δείχνουν αδύναμα και σπάνε εύκολα αυτή την εποχή, αυτό είναι πολύ πιθανό να οφείλεται στις περιβαλλοντικές συνθήκες. Βάλε στην καθημερινότητά σου μία κρέμα προστασίας των μαλλιών, όπως η κρέμα χωρίς ξέβγαλμα Inforcer Anti-Breakage της Serie Expert, η οποία θα προστατεύσει και θα δυναμώσει τα μαλλιά. Επίσης, τα ξεμπερδεύει άμεσα, γεγονός που σημαίνει πως είναι λιγότερο πιθανό να τα καταστρέψεις περαιτέρω, πέφτοντας σε κόμπους καθώς χρησιμοποιείς τη χτένα. Μία νίκη για όλους! 

Τρίμαρέ το και κέρδισέ το! 

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να κρατήσεις τα μαλλιά σου υγιή και δυνατά, ειδικά το χειμώνα, από το να πηγαίνεις τακτικά στον κομμωτή σου για ένα τριμάρισμα. Δίνει τη δυνατότητα σε έναν επαγγελματία να αξιολογήσει την ποιότητα των μαλλιών, να αφαιρέσει την ψαλίδα και να σου δώσει συμβουλές για την καλύτερη περιποίηση των μαλλιών σου, ανάλογα με τον τύπο και το κόψιμό τους. Επίσης, μπορείς να αξιοποιήσεις την ευκαιρία για να αποκτήσεις ένα νέο, πανέμορφο χρώμα ή ένα κούρεμα για το χειμώνα! 

Τακτικές μάσκες μαλλιών, φροντίδα και επισκέψεις στο κομμωτήριο είναι 3 απλοί τρόποι για να εξασφαλίσεις ότι και εσύ και τα μαλλιά σου θα είναι στα καλύτερά τους, ανεξάρτητα από την εποχή!