Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Πώς να περιποιηθείτε τα ξηρά μαλλιά

Η προσπάθεια να κάνετε τα ξηρά μαλλιά να φαίνονται υγιή και λαμπερά μπορεί να γίνει μια μια πολύ δύσκολη και αγχωτική διαδικασία.

Η προσπάθεια να κάνετε τα ξηρά μαλλιά να φαίνονται υγιή και λαμπερά μπορεί να γίνει μια μια πολύ δύσκολη και αγχωτική διαδικασία. H καλύτερη λύση είναι να ακολουθήσετε μερικές συμβουλές περιποίησης μαλλιών και να προσθέσετε τα καλύτερα προϊόντα για ξηρά μαλλιά στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς.  

Κατ 'αρχάς, αν δεν είστε 100% σίγουροι ότι τα μαλλιά σας είναι πραγματικά ξηρά, να ένας εύκολος τρόπος να το μάθετε: όταν τα μαλλιά σας είναι βρεγμένα, απλά πιάστε 2-3 τρίχες και τεντώστε με τα δάχτυλά σας. Εάν σπάνε εύκολα, τα μαλλιά σας έχουν σίγουρα έλλειψη υγρασίας και θα πρέπει να ακολουθήσετε τα επόμενα βήματα:

How to treat dry hair_The best dry hair products3

1 - ΔΩΣΤΕ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ

Αφού τα ξηρά μαλλιά σας έχουν έλλειψη υγρασίας, είναι προφανές ότι χρειάζονται αρκετή ενυδάτωση. Αυτό που δεν είναι τόσο προφανές ωστόσο, είναι ο τύπος της ενυδάτωσης που πραγματικά χρειάζονται τα μαλλιά σας. Ο καλύτερος ειδικός που γνωρίζει και μπορεί να αξιολογήσει τι πραγματικά έχουν ανάγκη τα μαλλιά ΣΑΣ, είναι ο κομμωτής σας. Συμβουλευτείτε τον σχετικά με τη μορφή ενυδάτωσης και τις θεραπείες που θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε, τόσο στο κομμωτήριο όσο και στο σπίτι.

How to treat dry hair_The best dry hair products2

2 - ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣΗ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

Σε γενικές γραμμές θέλετε να βρείτε προϊόντα περιποίησης μαλλιών που ενυδατώνουν κάθε τρίχα. Αιθέρια έλαια όπως το έλαιο Αβοκάντο και το έλαιο Cranberry για την προστασία του χρώματος των μαλλιών, ή το έλαιο Argan, μπορεί να είναι ο τέλειος συνδυασμός για να σας χαρίσει λεία, μεταξένια μαλλιά χωρίς λιπαρά κατάλοιπα. Το έλαιο Argan για παράδειγμα, είναι ιδανικό για ατίθασα μαλλιά και για να θρέψει τις ξηρές τούφες μαλλιών. Όλα αυτά τα ισχυρά συστατικά μπορούν να βρεθούν στη σειρά Mythic Oil.

How to treat dry hair_The best dry hair products1

3 - ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Οι θεραπείες για το σπίτι για ξηρά μαλλιά μπορεί να ακούγονται σαν μια εύκολη επιλογή, αλλά θα χρειαστείτε επαγγελματική βοήθεια από τους ειδικούς επαγγελματίες του κομμωτηρίου σας για να δείτε και να αισθανθείτε πραγματικά τη διαφορά στα ξηρά μαλλιά σας. Μόνο αυτοί μπορούν να προσδιορίσουν το επίπεδο ξηρότητας των μαλλιών σας και να σας προτείνουν την καταλληλότερη θεραπεία.

Μία star σειρά που θα πρέπει να αναζητήσετε στο κομμωτήριό σας είναι η Absolute Repair Lipidium.  Το πρωτόκολλο Absolut Repair Lipidium είναι βασισμένο σε μια καινοτόμο και ισχυρή τεχνολογία που ονομάζεται "Lipidium Complex" που στοχεύει σε κάθε ζώνη της τρίχας ανάλογα με το επίπεδο ευαισθητοποίησης.

Εμπνευσμένο από τη φροντίδα της επιδερμίδας, η σειρά Absolute Repair Lipidiumείναι μια καινοτόμος θεραπεία περιποίησης μαλλιών που επανορθώνει άμεσα το 100% των ευαισθητοποιημένων μαλλιών σε θεραπείες διάρκειας 20 λεπτών.

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας