Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Πώς να διαχειριστείτε την απώλεια μαλλιών

Η απώλεια μαλλιών στις γυναίκες είναι πολύ πιο συχνή από ό,τι οι περισσότεροι φαντάζονται.

Η τριχόπτωση στις γυναίκες είναι πολύ πιο συχνή από ό, τι οι περισσότεροι φαντάζονται. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίζουν προσωρινή απώλεια μαλλιών κατά τη διάρκεια δραματικών γεγονότων στη ζωή τους ή όταν περνάνε ορμονικές αλλαγές. Και άλλοι μπορεί σε γενικές γραμμές να βλέπουν τα μαλλιά τους να γίνονται λεπτότερα καθώς μεγαλώνουν.. 

Χάρη στην τεχνογνωσία του, ο κομμωτής σας είναι σε θέση να ανιχνεύσει τα πρώτα προειδοποιητικά σημάδια της αραίωσης των μαλλιών, όπως μείωση της διαμέτρου της τρίχας, λιγότερα ορατά μαλλιά, έλλειψη ευκινησίας και ζωντάνιας- και να προτείνει την πιο κατάλληλη θεραπεία.


How to stop hair loss_Treat hair loss

ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Έχει σημειωθεί σημαντική επιστημονική πρόοδος στην κατανόηση της τριχόπτωσης. Για παράδειγμα, γνωρίζουμε πλέον ότι κανείς δεν χάνει τα μαλλιά του σε μια νύχτα και ότι απλά με τον καιρό, ή και πρόωρα, η τρίχα μεγαλώνει όλο και λιγότερο όντας πιο λεπτή. Επιπλέον, έχει βρεθεί μια σχέση μεταξύ της εμφάνισης της αλωπεκίας και του θύλακα της τρίχας, σύμφωνα με την οποία το περίβλημα του συνδετικού ιστού της τρίχας γίνεται άκαμπτο. Η σκλήρυνση αυτού του περιβλήματος επιβραδύνει την ανάπτυξη του θύλακα της τρίχας. Έτσι η τρίχα εξασθενεί και λεπταίνει.


Βρείτε τοΚομμωτήριό σας