Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Αποτοξίνωση μαλλιών: ερωτευτείτε υγιή μαλλιά

Concerns image

Ας είναι η χρονιά που θα διατηρήσετε ένα όμορφα ζωντανό και λαμπερό χρώμα μαλλιών. Απλά όπως το σώμα και το μυαλό χρειάζονται ένα μικρό spa για να ανακάμψουν από τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής, έτσι και τα μαλλιά σας χρειάζονται κανάκευμα. Από περιποιήσεις χρώματος μαλλιών στο κομμωτήριο, σε έλαια αποτοξίνωσης μαλλιών  που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σπίτι, σαμπουάν και μαλακτικές κρέμες, ορίστε πως μπορείτε να αποτοξινώσετε τα μαλλιά σας. 

Aνακαλύψτε το νέο στόχο για τα μαλλιά σας: αποτοξίνωση μαλλιών

Τί σημαίνει αποτοξίνωση μαλλιών και πώς ξέρετε αν χρειάζεστε μία αποτοξίνωση μαλλιών ;

Μία αποτοξίνωση μαλλιών είναι μία υπηρεσία ή περιποίηση που έχει σχεδιαστεί για να διαλύσει τα προβλήματα από τη βαφή και το μαλακτικό, από ξεφτισμένους χαμηλούς τόνους σε αδύναμα χωρίς όγκο μαλλιά. Δίνει στα μαλλιά σας μια δόση αναζωογονητικής θρέψης, αφήνοντάς τα να φαίνονται ανανεωμένα και υγιή. 

Yπάρχουν δύο τρόποι για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με αποτοξίνωση μαλλιών. Είτε με μία ανανέωση χρώματος μέσω των υπηρεσιών μαλλιών της L’Oréal Professionnel, είτε μέσω μίας φροντίδας μαλλιών στο σπίτι με προϊόντα που είναι ιδανικά για τις ανάγκες των μαλλιών σας και που θα τα καθαρίσουν και θα τα αναζωογονήσουν. 

 

 

Τί είναι η επανεκκίνηση των μαλλιών;

Kαθαρίστε την παλέτα σας. Nιώθετε ότι έχετε μια συσσώρευση χρώματος ή ότι τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να φαίνονται ξεφτισμένα; H συσσώρευση στα μαλλιά μπορεί να έχει προκληθεί από υπερβολική βαφή και έχει ως αποτέλεσμα ανεπιθύμητες αποχρώσεις. Xρησιμοποιώντας την περιποίηση Smartbond, ο κομμωτής σας μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε αυτές τις αποχρώσεις. Mπορείτε να αφήσετε πίσω σας τις ξεφτισμένες χωρίς ζωντάνια αποχρώσεις για ένα ζωντανό και φυσικό αποτέλεσμα.

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ: Γυναίκες που έχουν συρρώρευση χρώματος ή για αυτές που επιδιώκουν μία ολοκληρωτική αλλαγή χρώματος.

Tί είναι ο ανεφοδιασμός μαλλιών;

Τα μαλλιά σας φαίνονται υπερβολικά κουρασμένα, παραδουλεμένα και θαμπά εξαιτίας των απαιτήσεων της καθημερινής ζωής ; Aνακτήστε την ακτινοβολία σας. Aφαιρέστε τη θαμπάδα από τα μαλλιά σας και δώστε τους μια τρυφερή φροντίδα αγάπης με ένα ανεφοδιασμό μαλλιών. Ο κομμωτής σας μπορεί να σας δώσει πίσω αυτά τα χρώματα που σας λείπουν με τις όμορφες γκάμες μας των αποχρώσεων   INOA και Majirel , ή το αποτέλεσμα φυσικής λάμψης της DIA. Ξεκινήστε από την άρχη !

ΤΕΛΕΙΟ ΓΙΑ: Γυναίκες που θα ήθελαν ένα booster χρώματος για να τονώσουν την ακτινοβολία των μαλλιών με μία όμορφη λάμψη.

Και οι δύο υπηρεσίες μας, η επανεκκίνηση και ο ανεφοδιασμός μαλλιών, χρησιμοποιούν την  Smartbond σαν βασικό συστατικό. Η επανεκκίνηση προσφέρει μία πιό βαθιά απομάκρυνση χρώματος σε σύγκριση με τον ανεφοδιασμό. Η χρήση της  Smartbond βοηθάει το να προστατέψετε τα μαλλιά σας ενώ επαναποκτάτε τη λάμψη σας. Συνδιάστε τη με ένα έλαιο αποτοξίνωσης μαλλιών στο σπίτι για να τονώσετε τη λάμψη και την απαλότητα.

Προϊόντα καθημερινής περιποίησης μαλλιών για όλους τους τύπους και τις ανάγκες μαλλιών 

Αυτά είναι μερικά από τα βασικά ζητήματα μαλλιών μπου βλέπουμε σε όλα τα κομμωτήριά μας σε όλο τον κόσμο και επιπλέον οι προτάσεις μας για τα προϊόντα μαλλιών:

Aδύναμα μαλλιά ή μαλλιά χωρίς φυσικό όγκο μπορούν να επωφεληθούν από το σαμπουάν καθαρισμού και πύκνωσης Serioxyl , του οποίου η υποαλλεργική φόρμουλα το κάνει επίσης κατάλληλο για ευαίσθητο τριχωτό.

Ξηρά μαλλιά: ένα έλαιο αποτοξίνωσης μαλλιών είναι ο καλύτερος τρόπος  για να παράσχετε υγρασία στα ξηρά μαλλιά. Δοκιμάστε το Original Oil από τη συλλογή Mythic Oil, η οποία μαλακώνει και προσθέτει λάμψη χωρίς να δημιουργεί συσσώρευση.

Η συσσώρευση προϊόντος μπορεί να προκληθεί από υπερβολικό styling, και μπορεί να καταλήξει σε αδύναμες, άτονες και λιπαρές ρίζες. Δοκιμάστε το σαμπουάν Pure Resource για να βγάλετε τα υπολλείματα και να καθαρίσετε το τριχωτό της κεφαλής και τις τρίχες. 

Φριζάρισμα, ατίθασα μαλλιά: το έλαιο αποτοξίνωσης μαλλιών συνίσταται επίσης για σπασμένες άκρες, φριζάρισμα και ατίθασα μαλλιά. Απλά απλώστε μερικές σταγόνες κατά μήκος και στις άκρες των μαλλιών σε νωπά μαλλιά και θα τους δώσει λάμψη και έλεγχο..


Οι φυσικές λύσεις αποτοξίνωσης μαλλιών είναι επίσης πολύ διάσημες. Όπως η συλλογή φροντίδας μαλλιών Source Essentielle, της οποίας τα προϊόντα περιέχουν γύρω 80-99%  φυσικά συστατικά. Μας αρέσει ιδιαίτερα το φυσικό σαμπουάν αποτοξίνωσης μαλλιών Delicate Shampoo με καλέντουλα και λουλούδια χαμομηλιού.

 

 

Image credits: Getty Images - Kuzmichstudio