Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

4 Τρόποι για επανόρθωση των μαλλιών σου το φθινόπωρο

Το φθινόπωρο είναι μια κατεξοχήν εποχή ανανέωσης. Αυτή τη δύσκολη περίοδο μετά τις διακοπές, τα μαλλιά σου χρειάζονται τις κατάλληλες κινήσεις για να επανακτήσουν τη λάμψη και τη ζωντάνια τους. Οι τέσσερις βασικότερες είναι εδώ. 

Βάψε τα μαλλιά σου κοντά στο φυσικό σου χρώμα 

Ανανέωση δεν σημαίνει πάντα αλλαγή. Βάφοντας τα μαλλιά στο φυσικό τους χρώμα διώχνεις το ξεθώριασμα προηγούμενων βαφών, ενώ ταυτόχρονα τους δίνεις τον κατάλληλο χρόνο για να συνέλθουν. Χωρίς την πίεση του χρόνου που ορίζει η άβαφη ρίζα, τα μαλλιά σου θα ξεκουραστούν και θα επανέλθουν δριμύτερα για νέες αλλαγές.   

Ξεφορτώσου τις κατεστραμμένες άκρες 

Τίποτα δεν φωνάζει βοήθεια περισσότερο από τις κατεστραμμένες άκρες. Το κόψιμο της ψαλίδας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για να μην σπάσει περαιτέρω τα μαλλιά σου. Μετά το κόψιμο, μετρίασε τη θερμότητα που χρησιμοποιείς για να χτενίσεις τα μαλλιά σου και μην υποτιμάς τη χρήση της κατάλληλης βούρτσας για τον τύπο σου. 

Απόφυγε τη θερμότητα 

Οι ζεστές φθινοπωρινές μέρες σού δίνουν τη δυνατότητα να αποφύγεις την έντονη θερμότητα και να ξεκουράσεις ακόμη περισσότερο τα μαλλιά σου. Η θερμότητα είναι ανάμεσα στις νούμερο ένα απειλές για την υγεία των μαλλιών σου και η αποχή από αυτήν θα σε αφήσει με μαλλιά κυριολεκτικά μεταξένια. Εξυπακούεται πως καλό θα ήταν να αναβάλεις όσο μπορείς και τη χρήση της πρέσας, που προκαλεί ανεπανόρθωτη ζημιά στα μαλλιά σου. 

Ακολούθησε μια συστηματική θεραπεία 

Οι μάσκες και τα λάδια θα αποδειχτούν ο καλύτερος σύμμαχός σου στη μάχη της φθινοπωρινής επανόρθωσης. Άφησε τη μάσκα μαλλιών σου όσο περισσότερο χρόνο μπορείς και ξέπλυνε καλά μετά τη χρήση. Για καλύτερα αποτελέσματα, χρησιμοποίησέ την δύο φορές την εβδομάδα. Τέλος, το λάδι μαλλιών θα γίνει ο βασικός σου σύμμαχος στο styling, γιατί σου προσφέρει συνεχή ενυδάτωση και θεραπεία για πολλές ώρες μετά την εφαρμογή του.