Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Μαλλιά που φριζάρουν: Conditioner στο μπάνιο ή λάδι μαλλιών στο styling;

Αν το φριζάρισμα των μαλλιών σας έχει γίνει συνήθεια, ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση! Είτε τα μαλλιά σας είναι σγουρά είτε έχουν ταλαιπωρηθεί λίγο παραπάνω από το styling, το μήνυμα που προσπαθούν να σας δώσουν είναι ένα: ενυδάτωση! Οι δύο απόλυτες επιλογές είναι εδώ για να βάλουν όλες τις τούφες στη θέση τους.

Conditioner

Το προϊόν: Το conditioner θεωρείται απαραίτητο βήμα και η χρήση του αποθαρρύνεται μόνο στις περιπτώσεις των πολύ λιπαρών μαλλιών. Conditioner όπως το Nutrifier, ενυδατώνουν τα μαλλιά και τα αποτρέπουν από το να αναζητήσουν την υγρασία στο περιβάλλον, με το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα.
Τα πλεονεκτήματα: Τo conditioner λειαίνει τα μαλλιά και βοηθάει στο ξεμπέρδεμά τους. Επίσης τα εμπλουτίζει με μαλακτικά συστατικά που γεμίζουν την τρίχα κι έτσι τα μαλλιά παραμένουν ενυδατωμένα και άρα στρωμένα.
Τι λένε οι ειδικοί: Ενώ τα πλεονεκτήματα του conditioner στην υφή των μαλλιών είναι αδιαμφισβήτητα, η κατάχρησή του μπορεί επιβαρύνει τα μαλλιά και να τα κάνει λιπαρά. Απαγορεύεται η χρήση του στις ρίζες. 

Λάδι μαλλιών

Το προϊόν: Το ξηρό λάδι μαλλιών είναι σωτήριο για τα μαλλιά που φριζάρουν, κυρίως γιατί αποτρέπει την υγρασία να τα αγγίξει. Χρησιμοποίησε ένα καλό λάδι μαλλιών της σειράς Mythic Oil για να δώσεις στα μαλλιά σου μεταξένια υφή και λάμψη.
Τα πλεονεκτήματα: Το λάδι μαλλιών, σε αντίθεση με το conditioner που ξεβγάζεται, ενυδατώνει συνεχώς τα μαλλιά και προσφέρει προστασία και από τη θερμότητα. Σε βοηθάει να φορμάρεις τα μαλλιά σου όπως και να τιθασεύσεις τις τρίχες που επαναστατούν.  
Τι λένε οι ειδικοί: Τα λάδια μαλλιών αποτελούν πλέον το απόλυτο βήμα για μετά το λούσιμο. Έχουν εξελιγμένη σύνθεση και είναι σχεδιασμένα για όλους τους τύπους μαλλιών. Όπως με όλα τα προϊόντα, η χρήση τους πρέπει να γίνεται με μέτρο, ιδίως αν έχεις λιπαρά μαλλιά.