Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Αγάπησε τα μακριά σου μαλλιά!

«Ραπουνζέλ, άσε κάτω τα μακριά σου μαλλιά…» Εντάξει λοιπόν! Σήμερα, θα επικεντρωθούμε στα υπέροχα στοιχεία των μακριών, αέρινων μαλλιών και στο πώς μερικές γρήγορες συμβουλές περιποίησης και styling μπορούν να σου χαρίσουν παραμυθένια μαλλιά. Θα σε συμβουλεύαμε βέβαια, να μην αφήσεις κανένα να σκαρφαλώσει πάνω τους…  

Πώς να αποκτήσεις μακριά, υγιή μαλλιά 

Αν και υπάρχουν διάφορα extensions διαθέσιμα στην αγορά, ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσεις μακριά, υγιή μαλλιά είναι να το κάνεις με τον φυσικό τρόπο: άστα να μακρύνουν. Κάθε δυο μήνες, ζήτα από τον κομμωτή σου ένα μικρό καθάρισμα, για να αποφύγεις την ψαλίδα και τις κατεστραμμένες άκρες, που κινδυνεύουν να σπάσουν με αποτέλεσμα να έχεις άνισα μήκη. 

Η σειρά περιποίησης μαλλιών Pro Fiber της L'Oréal Professionnel είναι ιδανική για να ενισχύσεις τη δύναμη των μαλλιών σου, ενώ έχει διαφορετική σύνθεση ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για να μην τα καταστρέφεις κατά τη διάρκεια της νύχτας και να τα ενισχύσεις καθώς κοιμάσαι, η Serie Expert προσφέρει έναν Ορό Νύχτας Κατά του Σπασίματος, ο οποίος θα σου εξασφαλίσει πως θα ξυπνήσεις με υγιή, δυνατά μαλλιά, έτοιμα να μακρύνουν. 

Μακριά μαλλιά, πώς να τα χτενίσεις 

Μακρυμάλλικα κορίτσια, έχετε πολλές επιλογές, όσον αφορά στο πώς θα χτενίσετε τα μαλλιά σας, αλλά σήμερα, θα τιμήσουμε τα μαλλιά κάτω. Λατρεύουμε τα μακριά μαλλιά όταν είναι λαμπερά και δείχνουν φυσικά, χτενισμένα σε μεσαία χωρίστρα, ελεύθερα να κάνουν τα δικά τους. Μία δόση χρώματος στις άκρες μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική – αιχμαλωτίζοντας το φως και αναδεικνύοντας τα μακριά σου μαλλιά. 

Μερικές σταγόνες από ένα λάδι μαλλιών στα μήκη και τις άκρες είναι ο τέλειος τρόπος για να αναδείξεις τη λάμψη, θρέφοντας παράλληλα τα μαλλιά σου. Για πιο ματ αποτέλεσμα (μία από τις αγαπημένες τάσεις στα μαλλιά για τη φετινή σεζόν), χρησιμοποίησε ένα ξηρό σαμπουάν ή μία mattifying πούδρα σε στεγνά μαλλιά και χτένισέ τα χρησιμοποιώντας μία μαλακή βούρτσα. 

Αγάπησε τα μακριά σου μαλλιά και άστα ελεύθερα!