Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Σαμπουάν για Πυκνά Μαλλιά 90 ml - Serioxyl Advanced

Εξυγιαίνει απαλά το τριχωτό, και δίνει στα μαλλιά αίσθηση μεγαλύτερης πυκνότητας.
Τα μαλλιά αποκτούν όγκο και λάμψη.

Επαγγελματική επανεξισορρόπηση για το απορρυθμισμένο τριχωτό.

Serioxyl AdvancedPurifier Bodifier Σαμπουάν για Πυκνά Μαλλιά

+

Το τριχωτό είναι κι αυτό δέρμα, απλώς πολύ πιο σύνθετο. Η οξείδωση του σμήγματος και οι μικρορωγμές στην επιφάνεια του τριχωτού μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα. Είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίον σίγουρα θα θέλετε να απαλλαγείτε.

 

 

ΧΡΗΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε ομοιόμορφο σε βρεγμένο τριχωτό & μαλλιά. Κάντε μασάζ με τα ακροδάχτυλά σας έως ότου δημιουργηθεί αφρός. Ξεβγάλτε καλά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.                                   
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Το βράδυ, μετά από τη ρουτίνα περιποίησης στο ντους, χρησιμοποιήστε το Serioxyl Advanced Density Activator Serum – Denser Hair.       
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ: Εξυγιαίνει απαλά το τριχωτό, και δίνει στα μαλλιά αίσθηση μεγαλύτερης πυκνότητας. Τα μαλλιά αποκτούν όγκο και λάμψη.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

+

ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εμπλουτισμένο με Μαγνήσιο*, εξυγιαίνει τις ρίζες απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα κατάλοιπα που δεν ευνοούν την ανάπτυξη υγιών μαλλιών.
*Άλας μαγνησίου. 
ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ: Με τη συμβολή των επαγγελματιών και την έγκριση των δερματολόγων. Η 1η καινοτομία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με 3 κομμωτές με ειδίκευση όχι μόνο στη βαφή & το balayage αλλά και στο τριχωτό. Μια δροσερή σύνθεση με αναζωογονητικές νότες κορυφής, οι οποίες συνδυάζονται με τη φρεσκάδα των μεσαίων νοτών και την αίσθηση περιποίησης που αποπνέουν οι νότες βάσης.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Από την 1η χρήση, + 22% όγκος αμέσως & για 24 ώρες*. 
* Οργανομετρική δοκιμή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

ΧΩΡΙΣ: Σιλικόνες, Αλκοόλη. Περιέχει Μαγνήσιο. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Ομίλου: Inside Our Products. 
Η λίστα συστατικών ενδέχεται να αλλάξει, και μπορεί να διαφέρει ανά χώρα πώλησης. Για την πιο πρόσφατη λίστα συστατικών, δείτε στη συσκευασία του προϊόντος. Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

purifier bodifier shampoo routine
purifier bodifier shampoo packshot

Σαμπουάν

Σαμπουάν για Πυκνά Μαλλιά

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας