Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Μάσκα Αργίλου για Λιπαρά Μαλλιά 250 ml - Scalp Advanced

Ευέλικτη μάσκα αργίλου πολλαπλών χρήσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως σαμπουάν για απομάκρυνση των καταλοίπων, του ιδρώτα και του σμήγματος, είτε ως μάσκα για βαθιά εξυγίανση. Δίνει ανάλαφρο όγκο στα μαλλιά. Διατίθεται σε μέγεθος 250ml & 500ml.

Επαγγελματική επανεξισορρόπηση για το απορρυθμισμένο τριχωτό.

Scalp AdvancedAnti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Μάσκα Αργίλου για Λιπαρά Μαλλιά

+

Το τριχωτό είναι κι αυτό δέρμα, απλώς πολύ πιο σύνθετο. Η οξείδωση του σμήγματος και οι μικρορωγμές στην επιφάνεια του τριχωτού μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα. Είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίον σίγουρα θα θέλετε να απαλλαγείτε.

 

 

ΧΡΗΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΡΗΣΗ: Για χρήση ως σαμπουάν, εφαρμόστε ομοιόμορφα σε βρεγμένο τριχωτό & μαλλιά. Κάντε απαλό μασάζ με τα ακροδάχτυλά σας, χωρίς να τρίβετε δυνατά (αυτό θα οδηγήσει σε υπερδιέγερση των σμηγματογόνων αδένων). Για χρήση ως μάσκα, εφαρμόστε και αφήστε για 3-5 λεπτά. Ξεβγάλτε καλά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.  
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για ευαίσθητο τριχωτό, μετά από την Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Clay, συνεχίστε με το Anti-Discomfort Intense Soother για έξτρα καταπράυνση. 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ: Η Scalp Advanced Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Clay είναι ειδικά σχεδιασμένη για το λιπαρό τριχωτό. Αυτή η ευέλικτη μάσκα αργίλου πολλαπλών χρήσεων μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως σαμπουάν για απομάκρυνση των καταλοίπων, του ιδρώτα και του σμήγματος, είτε ως μάσκα για βαθιά εξυγίανση. Δίνει ανάλαφρο όγκο στα μαλλιά.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

+

ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εμπλουτισμένη με 6% Άργιλο, ένα ενεργό συστατικό λεπτόκοκκης υφής που απολεπίζει απαλά το τριχωτό απαλλάσσοντάς το από τους ρύπους, τον ιδρώτα και το σμήγμα.
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ: Με τη συμβολή των επαγγελματιών και την έγκριση των δερματολόγων. Η 1η καινοτομία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με 3 κομμωτές με ειδίκευση όχι μόνο στη βαφή & το balayage αλλά και στο τριχωτό. Μια δροσερή σύνθεση με αναζωογονητικές νότες κορυφής, οι οποίες συνδυάζονται με τη φρεσκάδα των μεσαίων νοτών και την αίσθηση περιποίησης που αποπνέουν οι νότες βάσης. 
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Από την 1η χρήση, -78% λιγότερο σμήγμα στο τριχωτό*, -70% λιγότερο σμήγμα στα μαλλιά** & +24% περισσότερος όγκος αμέσως**. 
* Οργανομετρική δοκιμή, σαμπουάν + άργιλος. ** Οργανομετρική δοκιμή.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

ΧΩΡΙΣ: Σιλικόνες, Αλκοόλη. Περιέχει 6% Άργιλο. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Ομίλου: Inside Our Products. 
Η λίστα συστατικών ενδέχεται να αλλάξει, και μπορεί να διαφέρει ανά χώρα πώλησης. Για την πιο πρόσφατη λίστα συστατικών, δείτε στη συσκευασία του προϊόντος. Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

2-in-1 deep purifier clay result hair photo
2-in-1 deep purifier clay packshot

Μάσκα Μαλλιών

Anti-Oiliness 2-in-1 Deep Purifier Μάσκα Αργίλου για Λιπαρά Μαλλιά

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας