Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Anti-Hair Loss Activator Ορός Μαλλιών Κατά της Τριχόπτωσης 90 ml - Aminexil Advanced

Μειώνει την τριχόπτωση και ενισχύει την τρίχα, για πιο πλούσια και πιο δυνατά μαλλιά. Αποτελέσματα σε 6 εβδομάδες*. 
* Κλινική μελέτη με συμμετοχή 130 ανδρών, για 6 εβδομάδες.

Επαγγελματική επανεξισορρόπηση για το απορρυθμισμένο τριχωτό.

Aminexil AdvancedAnti-Hair Loss Activator Ορός Μαλλιών Κατά της Τριχόπτωσης

+

Το τριχωτό είναι κι αυτό δέρμα, απλώς πολύ πιο σύνθετο. Η οξείδωση του σμήγματος και οι μικρορωγμές στην επιφάνεια του τριχωτού μπορεί να οδηγήσουν σε διάφορα προβλήματα. Είναι ένας φαύλος κύκλος από τον οποίον σίγουρα θα θέλετε να απαλλαγείτε.

ΧΡΗΣΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΧΡΗΣΗ: Εφαρμόστε ομοιόμορφα, σε όλο το τριχωτό (ιδανικά το βράδυ, σε μαλλιά λουσμένα και σκουπισμένα). Χωρίστε τα μαλλιά σε 4 τμήματα, και ψεκάστε 5 φορές κάθε τμήμα. Κάντε μασάζ με τα ακροδάχτυλά σας. Μην ξεβγάλετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Για βέλτιστα αποτελέσματα, χρησιμοποιήστε το βράδυ, μετά από τη ρουτίνα περιποίησης στο ντους.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ & ΟΦΕΛΗ: Μειώνει την τριχόπτωση και ενισχύει την τρίχα, για πιο πλούσια και πιο δυνατά μαλλιά. Αποτελέσματα σε 6 εβδομάδες*. Πιο πλούσια & πιο δυνατά μαλλιά σε μόλις 6 εβδομάδες* & +87% πιο δυνατά μαλλιά**. 
* Κλινική μελέτη με συμμετοχή 130 ανδρών, για 6 εβδομάδες. ** Οργανομετρική δοκιμή μετά από 1 εφαρμογή των προϊόντων, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν.

ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ, ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ & ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ

+

ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ: Εμπλουτισμένο με 1,5% Aminexil για ενίσχυση της αγκύρωσης της τρίχας στη ρίζα μέσω της βελτίωσης της δικτύωσης του κολλαγόνου και της φιμπρονεκτίνης. 
ΕΘΙΣΤΙΚΟ ΑΡΩΜΑ: Με τη συμβολή των επαγγελματιών και την έγκριση των δερματολόγων. Η 1η καινοτομία που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με 3 κομμωτές με ειδίκευση όχι μόνο στη βαφή & το balayage αλλά και στο τριχωτό. Μια δροσερή σύνθεση με αναζωογονητικές νότες κορυφής, οι οποίες συνδυάζονται με τη φρεσκάδα των μεσαίων νοτών και την αίσθηση περιποίησης που αποπνέουν οι νότες βάσης.
ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Πιο πλούσια & πιο δυνατά μαλλιά σε μόλις 6 εβδομάδες* & +87% πιο δυνατά μαλλιά**. 
* Κλινική μελέτη με συμμετοχή 130 ανδρών, για 6 εβδομάδες. ** Οργανομετρική δοκιμή μετά από 1 εφαρμογή των προϊόντων, σε σύγκριση με σύνηθες σαμπουάν.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

ΧΩΡΙΣ: Χρωστικές, Σιλικόνες, Θειικά Άλατα. Περιέχει Ολαμινική Πιροκτόνη. 
Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Ομίλου: Inside Our Products. 
Η λίστα συστατικών ενδέχεται να αλλάξει, και μπορεί να διαφέρει ανά χώρα πώλησης. Για την πιο πρόσφατη λίστα συστατικών, δείτε στη συσκευασία του προϊόντος. Σε περίπτωση προβλήματος, επικοινωνήστε με το κέντρο εξυπηρέτησης καταναλωτών.

anti-hair loss activator serum routine
anti-hair loss activator serum packshot

Serum Μαλλιών

Anti-Hair Loss Activator Ορός Μαλλιών Κατά της Τριχόπτωσης

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας