Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Dia color Ημιμόνιμη Βαφή μαλλιών για Κάλυψη Λευκών 60 ml - DIA

3 φορές περισσότερη λάμψη*. 

Έως και 70% κάλυψη των λευκών. 
Λαμπερό χρώμα που διαρκεί έως και 6 εβδομάδες*. 
100% πιστό στον τόνο αποτέλεσμα.

*Εργαστηριακά & καταναλωτικά τεστ.

 
 

 

Dia color Ημιμόνιμη Βαφή μαλλιών για Κάλυψη ΛευκώνDia color Ημιμόνιμη Βαφή μαλλιών για Κάλυψη ΛευκώνDia color Ημιμόνιμη Βαφή μαλλιών για Κάλυψη ΛευκώνDia color Ημιμόνιμη Βαφή μαλλιών για Κάλυψη Λευκών

Βάζουμε τέλος στα θαμπά μαλλιά.

Dia color

+

Ημιμόνιμη βαφή χωρίς αμμωνία. 100% πιστό στον τόνο αποτέλεσμα. Με σύνθεση έως και 91% φυσικής προέλευσης,* η Dia color δημιουργεί ενα λαμπερό χρώμα που διαρκεί έως και 6 εβδομάδες** και καλύπτει έως και 70% των λευκών μαλλιών. Παρέχει 3 φορές περισσότερη λάμψη*** και ενισχύει τη ζωντάνια των μαλλιών. Η υφή είναι κρεμώδης για εύκολη ανάμειξη, εφαρμογή και ξέβγαλμα. Αποκλειστικά για επαγγελματική χρήση. Η Dia color επαναφέρει το χρώμα και τη λάμψη των μαλλιών με την τεχνολογία Melanin Gap Filler που γεμίζει τα κενά από την απώλεια της μελανίνης και επαναφέρει το χρώμα στο εσωτερικό της ίνας. Βάζουμε τέλος στα θαμπά μαλλιά.

Παρέχει έως και 70% κάλυψη των λευκών. • Προσφέρει ένα λαμπερό χρώμα που διαρκεί έως και 6 εβδομάδες** • Ενισχύει τα μαλλιά με 3 φορές περισσότερη λάμψη** • Ανεβαίνει σε 1 επίπεδο με τεχνολογία ακλαλίνης, χωρίς αμμωνία • Προσθέτει αναζωογόνηση για όλους τους τύπους μαλλιών • Επιτρέπει εξατομικευμένα αποτελέσματα με μια μεγάλη αναμειγνυόμενη παλέτα αποχρώσεων από τις πιο ανοιχτές ξανθές έως τις πιο σκούρες καστανές αποχρώσεις σε ψυχρούς, neutral και θερμούς τόνους. • Έχει μια φυσική & eco-friendly συσκευασία: 100% ανακυκλωμένη και ανακυκλώσιμη & 60% αποτύπωμα νερού.

*Μέγιστο ποσοστό φυσικότητας σε όλες τις αποχρώσεις της σειράς, με τουλάχιστον 84%. **Εργαστηριακά & καταναλωτικά τεστ. ***Εργαστηριακό τεστ.

 

 

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

1. ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ - Φορέστε τα κατάλληλα γάντια μίας χρήσης. Μην χρησιμοποιείτε μεταλλικά εργαλεία (μπολ, χτένα...). Χρησιμοποιείτε αποκλειστικά με το συνιστώμενο Dia Activateur.

2. ΑΝΑΜΕΙΞΗ - Σε ένα μπολ ή ένα μπουκάλι με απλικατέρ αναμίξτε με αναλογία 1/1.5. (60ml Dia color απόχρωση + 90ml Dia Activateur)

3. ΕΦΑΡΜΟΓΗ & ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ - 20 λεπτά. Πρώτη εφαρμοφή: Εφαρμόστε στις ρίζες, ξεκινήστε το χρόνο ανάπτυξης, στη συνέχεια: Περάστε αμέσως για να αναζωογονήσετε το χρώμα για βαθύτερο αποτέλεσμα. Περάστε μετά από 10 λεπτά, όταν τα μήκη και οι άκρες έχουν ξεθωριάσει. Γαλακτωποιήστε για 5 λεπτά, όταν το χρώμα ξεθωριάσει.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

+

Τεχνολογία Melanin Gap Filler

Η L'Oréal Professionnel ανακάλυψε την αιτία των θαμπών μαλλιών. Τα μόρια της μελανίνης μειώνονται προοδευτικά με τον χρόνο με αποτέλεσμα τα μαλλιά να γίνονται όλο και πιο θαμπά, καθώς ασπρίζουν.

Γεμίζει τα κενά από την απώλεια της μελανίνης και επαναφέρει το χρώμα στο εσωτερικό της ίνας.
Έως και 92% φυσικής προέλευσης*.
Χωρίς αμμωνία.

*Μέγιστο ποσοστό φυσικότητας σε όλες τις αποχρώσεις της σειράς, με τουλάχιστον 84%.

 

 

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

+

Μάθετε περισσότερα στο LPS.

dia - πριν μετα
dia color packshot

Ημιμόνιμες Βαφές Μαλλιών

Dia color Ημιμόνιμη Βαφή μαλλιών για Κάλυψη Λευκών

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας