Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Βιολετί Μαλλιά: Όλες οι Hot Αποχρώσεις

Με το βιολετί να έχει επανέλθει δυναμικά, μέχρι και οι πιο διστακτικές δεν μπορούν παρά να υποκύψουν στις αποχρώσεις του. Με τόσες επιλογές και συνδυασμούς για κάθε τύπο επιδερμίδας, δεν υπάρχει δικαιολογία να μην δοκιμάσεις την απόλυτα «θεατρική» απόχρωση του μωβ. 

Φούξια Βιολετί 

Είναι η πιο τολμηρή από τις αποχρώσεις και θεωρείται ένα από τα πιο χαρούμενα και ζωντανά χρώματα. Το φούξια βιολετί είναι εξίσου εντυπωσιακό τόσο στις ανοιχτές όσο και στις πιο μελαχρινές επιδερμίδες. Αν ανήκεις στην δεύτερη κατηγορία δώσε ένταση με μια σκουρότερη απόχρωση του μωβ στο μίγμα της βαφής. Για έξτρα παιχνίδισμα, μπορείς να προσθέσεις σκούρο μωβ ombre στις άκρες των μαλλιών.  

Μελιτζανί 

Αν ο τύπος σου είναι πιο κλασσικός και η επιδερμίδα σου ανήκει στους πιο ψυχρούς τόνους, το μελιτζανί αποτελεί την επιλογή σου. Αν θέλεις να το δοκιμάσεις οπωσδήποτε αλλά η επιδερμίδα σου είναι σκούρα, η ανάμιξη του μαζί με τις αποχρώσεις του καστανού και του σοκολατί, θα φέρει το χρώμα στα μέτρα σου.  

Βουργουνδί 

Το βαθύ κόκκινο βουργουνδίας με τις βιολετί αποχρώσεις αποτελεί επίσης επιλογή για τις πιο κλασσικές αλλά και μελαχρινές. Το βουργουνδί δεν αποτελεί τυχαία την απόλυτη επιλογή των γυναικών με φυσικά καστανά μαλλιά που ψάχνουν την ανανέωση και την λάμψη στις ζωντανές αποχρώσεις των βαμμένων κόκκινων μαλλιών. Το βουργουνδί θεωρείται από τις πιο καυτές αλλά και διαχρονικές τάσεις και δεν είναι τυχαίο ότι δεν παύει να επανέρχεται στις λίστες με τα χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις. 

Ασημί Βιολετί 

Όταν το απόλυτο χρώμα τον τελευταίο καιρό ενώνει τις δυνάμεις του με το βιολετί, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μόνο εντυπωσιακό. Αν αποφασίσεις να τo επιλέξεις για τα μαλλιά σου, οπλίσου με υπομονή όχι μόνο κατά τη διάρκεια της εφαρμογής αλλά και πριν, στην χρωματική επιλογή. Αν έχεις ψυχρό τόνο επιδερμίδας δεν θα δυσκολευτείς να βρεις το δικό σου ασημί βιολετί, αλλά αν είσαι μελαχρινή μην βιαστείς να επιλέξεις απόχρωση.  

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας