Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu Αναζήτηση

Βαμμένα Κόκκινα Μαλλιά: Κράτησε την Ένταση

Μόλις βγήκες από το κομμωτήριο, το κόκκινο των μαλλιών σου είναι φλογερό και η αυτοπεποίθηση σου στα ύψη; Αν απελπίζεσαι με την ιδέα ότι το συναίσθημα είναι παροδικό, μάθε πώς θα διατηρήσεις το χρώμα περισσότερο ώστε να κρατήσεις τον δυναμισμό του κόκκινου όσο πιο πολύ γίνεται. 

Γιατί ξεθωριάζουν τα κόκκινα

 Υπάρχει μια πληθώρα λόγων που οδηγούν τα κόκκινα στον θαμπό δρόμο. Ο δυνατός ήλιος, η θερμότητα, αλλά και η κατάσταση των μαλλιών αποτελούν τους κυριότερους. Επίσης, το φυσικό σου χρώμα και η προσπάθεια που τυχόν κατέβαλαν τα μαλλιά για να αποκτήσουν το τέλειο κόκκινο, έρχονται να προσθέσουν κι άλλα κομμάτια στο παζλ της θαμπάδας. Αν ανήκεις και στην κατηγορία των γυναικών που εμφανίζουν εύκολα ψαλίδα, έχουν λεπτά μαλλιά και η ποιότητα των μαλλιών τους δεν επιτρέπει μεγάλες αλλαγές, τότε διαπιστώνεις πόσο εύκολο είναι να χάσεις τη λάμψη του κόκκινου. Τέλος, τα κόκκινα στις πιο απόκοσμες αποχρώσεις του βουργουνδί, όπως και τα παστέλ απαιτούν από εσένα συνεχή επαγρύπνηση στη φροντίδα, διαφορετικά το χρώμα τους αλλοιώνεται άμεσα.

Η φροντίδα τους

 Ο κομμωτής ή η κομμώτρια σου είναι οι κατάλληλοι να σε συμβουλέψουν, όχι μόνο για την απόχρωση, αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα που απαιτεί το βάψιμο. Ευτυχώς για σένα, υπάρχουν προϊόντα όπως το Smartbond για προστασία κατά τη διάρκεια της βαφής. Το επόμενο βήμα περιλαμβάνει μια άριστη σειρά περιποίησης, φτιαγμένη για βαμμένα μαλλιά, όπως και προϊόντα διατήρησης χρώματος. Για να κρατήσεις το χρώμα σου περισσότερο, εξέτασε και το ενδεχόμενο να εντάξεις στη ρουτίνα σου μια μάσκα μαλλιών με χρώμα. Ποτέ μην ξεχνάς πως το χρώμα δραπετεύει από τα λέπια της τρίχας, οπότε οτιδήποτε τα ταλαιπωρεί και τα ανοίγει συντελεί στο ξεθώριασμά τους μια ώρα αρχύτερα. 

Όσο απαιτητικό κι αν γίνεται το κόκκινο, κανείς δεν μπορεί να του αντισταθεί. Εφόσον το επιλέξεις, επιστράτευσε λίγη επιπλέον υπομονή, τα κατάλληλα προϊόντα και στρατηγική περιποίηση. Όταν μάθεις να το φροντίζεις σωστά, δεν θα το αποχωριστείς ποτέ!