Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Βάλε φωτιά στο κόκκινο των μαλλιών σου

Ξέχνα το κρύο έξω και ζέστανε την εμφάνισή σου με ένα σαγηνευτικό κόκκινο στα μαλλιά. Εδώ, ψάχνουμε το πώς θα αποκτήσουμε την ιδανική κόκκινη απόχρωση και πώς θα τη διατηρήσουμε. Νιώσε τη θερμοκρασία να ανεβαίνει! 

Επιλέγοντας το κόκκινο χρώμα των μαλλιών σου 

Το κόκκινο χρώμα μαλλιών υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις: φραουλένιο ξανθό, πυρόξανθο, χάλκινο, τζίντζερ, κερασί, ροζ χρυσό, κόκκινο του ρουμπινιού… και η λίστα συνεχίζεται! Για να βρεις την απόχρωση που σε κολακεύει περισσότερο, επίλεξε το χρώμα που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου: θερμή, ουδέτερη ή ψυχρή. Για παράδειγμα, το χάλκινο, το τζίντζερ και το πυρόξανθο έχουν θερμούς τόνους μέσα τους, οπότε δείχνουν τέλεια σε χρυσαφένιες επιδερμίδες ή στην απόχρωση του ροδάκινου. Το κερασί, το ροζ χρυσό και το βουργουνδί, από την άλλη, έχουν ψυχρούς τόνους, με αποτέλεσμα να δείχνουν πανέμορφα σε δέρματα με πράσινους/μπλε υποτόνους. Μην ξεχνάς και το χρώμα των ματιών σου – τα πράσινα μάτια τονίζονται όταν έρχονται σε αντίθεση με τα ανοιχτά κόκκινα, ενώ τα καστανά μάτια δείχνουν υπέροχα συνδυασμένα με βαθιά, σκούρα κόκκινα. Τα μπλε δείχνουν τέλεια σχεδόν με κάθε απόχρωση. 

Γίνε δημιουργική με το κόκκινο 

Γιατί να μείνεις σε μία απόχρωση του κόκκινου, ενώ θα μπορούσες να έχεις πολλές; Η νέα υπηρεσία της L'Oréal Professionnel #colorfulhair σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα εξατομικευμένο, μοναδικό χρώμα, μέσα από μία μεγάλη γκάμα αποχρώσεων, οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους για το τέλειο κόκκινο (ή κόκκινα). Φαντάσου έντονες κερασί ανταύγειες, σκούρες δαμασκηνί άκρες ή ροζ χρυσό όμπρε – βάλε φωτιά στη φαντασία σου! Το χρώμα διαρκεί μέχρι και για 15 λουσίματα, και η υπηρεσία # colorfulhair προσφέρει και θεραπεία αφαίρεσης του χρώματος, οπότε δε χρειάζεται να πιεστείς. Μπορείς να δοκιμάσεις όποια χρώματα και στυλ σου αρέσουν! 


Μείνε σαγηνευτική: φροντίδα του κόκκινου 

Τα κόκκινα μαλλιά έχουν ανάγκη από θρέψη, για το λόγο αυτό προτείνουμε τη συχνή χρήση της μάσκας μαλλιών Powermix από τη σειρά περιποίησης μαλλιών Serie Expert. Κάθε σύνθεση ικανοποιεί διαφορετικές ανάγκες μαλλιών και υπάρχει μία ειδικά σχεδιασμένη για την προστασία του χρώματος (Powermix Color), ώστε να εξασφαλίσεις πως το κόκκινό σου θα παραμείνει έντονο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δοκίμασε και το σαμπουάν και τη μαλακτική από την ίδια σειρά, για ακόμη μεγαλύτερη προστασία στο χρώμα και υγιή μαλλιά.