Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Τo Χρώμα Μαλλιών που μου Ταιριάζει

Είναι λογικό να ψάχνεις την ανανέωση μέσα από την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών. Πριν μπεις στο παιχνίδι της επιλογής της απόλυτης απόχρωσης, ακολούθησε τον καλύτερο σύμβουλο: το δέρμα σου. Θα καταλάβεις αμέσως πως αποτελεί αλάνθαστο κριτήριο.

Μελαχρινή

Οι γοητευτικές μελαχρινές έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη γκάμα αποχρώσεων από τα μαύρα και σκούρα καστανά, μέχρι και τα καστανόξανθα. Η απόλυτη επιλογή για τις μελαχρινές επιδερμίδες είναι οι αποχρώσεις του σοκολατί και του κάστανου που φωτίζουν τα χαρακτηριστικά και ξεφεύγουν από την αυστηρότητα του μαύρου. Στις κόκκινες αποχρώσεις ανάμειξε κόκκινο με καστανό, αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις το έντονο κόκκινο και τα πορτοκαλί. Στα καστανόξανθα, διάλεξε μία από τις φωτεινές αποχρώσεις του σκούρου μελί, για ένα φυσικό και cool αποτέλεσμα.  

Μεσογειακή

Μπορεί το καστανό να θεωρείται η απόλυτα φυσική επιλογή για τους μεσογειακούς τύπους, όμως στην πραγματικότητα οι δυνατότητες είναι ανεξάντλητες. Οι θερμές αποχρώσεις της ηλιοκαμένης μεσογειακής επιδερμίδας αναδεικνύονται υπέροχα με τις ανοιχτές αποχρώσεις του μελί, της καραμέλας βουτύρου και τα ζεστά ξανθά. Τα καστανοκόκκινα και τα σκούρα χάλκινα θα αναδείξουν επίσης το μεσογειακό ταμπεραμέντο και επιβάλλονται αν έχεις ανοιχτόχρωμα μάτια. Φυσικά, αν το δέρμα σου έχει ψυχρούς τόνους, απόλυτη φυσική επιλογή αποτελεί το ψυχρό καστανό.

Ανοιχτόχρωμη

Το δέρμα σου είναι ανοιχτό και η προφανής επιλογή σου φαίνεται το ξανθό; Κάνε τη διαφορά με κόκκινα παστέλ ή το φυσικό κανελί, που θα δείξουν υπέροχα, ενώ θα τονίσουν και το βλέμμα σου. Για τις σκούρες αποχρώσεις, επίλεξε τα ανοιχτά καστανά μαλλιά και φουντουκί, αλλά σε καμία περίπτωση το βαθύ ψυχρό μαύρο. Στη θέση του, προτίμησε ένα σκούρο καστανό ή τόλμησε με μια απόχρωση μαύρου-μοβ. Αν δεν μπορούμε να σε πείσουμε και συνεχίζεις να ορκίζεσαι στο ξανθό, οι ψυχρές αποχρώσεις είναι για σένα. Όσο πιο ανοιχτό είναι το δέρμα σου, τόσο πιο φυσικό θα φαίνεται το ξανθό.

 

 

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας