Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Το ρεφλέ για ξανθά μαλλιά: Ζεστά ξανθά vs ψυχρά ξανθά

hair trend image

Ορκισμένη ξανθιά; Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει χρειαστεί να περάσεις ένα ρεφλέ μετά την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο. Απαραίτητο βήμα και για μετά το ντεκαπάζ, το ρεφλέ θα σου χαρίσει την απόχρωση που ονειρεύεσαι ακόμη κι αν οι αρχικές σου προσπάθειες δεν απέδωσαν το ξανθό που έλπιζες.

Ρεφλέ για Ζεστά Ξανθά

Η απόχρωση: Τα ζεστά ξανθά απαιτούν ρεφλέ σε αποχρώσεις ντορέ και χάλκινες, που θα τονίσουν και θα αναδείξουν το χρώμα. Είναι η ιδανική λύση για να αποφύγεις το ξεθώριασμα του λαμπερού σου ξανθού.

Πότε θα το επιλέξεις: Το ρεφλέ είναι απαραίτητο στις ζεστές αποχρώσεις για να τονώσεις το χρώμα ανάμεσα στις βαφές και να κρατήσεις την έντασή του. Αν έχεις χάλκινες ή μελί ανταύγειες, θα τις δεις να ανανεώνονται και να κερδίζουν λάμψη. Επίσης, τα μαλλιά σου θα φαίνονται υγιή και στιλπνά.

Τι λένε οι ειδικοί: Δοκίμασες αποχρώσεις περλέ ή σαντρέ και έχεις απογοητευτεί από το αποτέλεσμα; Το ρεφλέ σε ζεστές αποχρώσεις μπορεί να σώσει το look σου. Το ρεφλέ ενδείκνυται και για τις τεχνικές ombre, sombre ή balayage , όπου προτιμώνται οι ζεστές αποχρώσεις για ανανέωση και φρεσκάρισμα στο χρώμα.

Ρεφλέ για Ψυχρά Ξανθά

Η απόχρωση: Τα ψυχρά ξανθά απαιτούν σχεδόν πάντα την εφαρμογή ρεφλέ, ιδίως όταν η φυσική απόχρωση της τρίχας περιέχει χάλκινες και κόκκινες νότες. Τα μαγικά νούμερα για σένα είναι το βιολετί 2, που εξουδετερώνει το κιτρίνισμα, όπως και το ψυχρό 7.

Πότε θα το επιλέξεις: Αμέσως μετά τη βαφή για να μετριάσει την αντίθεση ανάμεσα στη ρίζα και τις ανταύγειες ή να φέρει την απόχρωση στα μέτρα του πλατινέ ξανθού που αναζητάς! Από εκεί και πέρα προσφέρει την απαραίτητη λύση συντήρησης ανάμεσα στις βαφές.

Τι λένε οι ειδικοί: Το ρεφλέ σε ψυχρές αποχρώσεις έρχεται να σώσει την κατάσταση και να εξαφανίσει τις κιτρινίλες, όπου η απόχρωση δεν έχει πετύχει. Είναι αναντικατάστατο για τις μελαχρινές με σκούρα μαλλιά που ανοίγουν δύσκολα.

Image Credits: Pixelformula, balmain bwss18 / Tommy_bwaw1819