Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Θα ευαισθητοποιήσει η βαφή τα μαλλιά μου;

Όταν ξανοίγετε το χρώμα των μαλλιών σας και το αλλάζετε σε μία διαφορετική απόχρωση, υπάρχει πάντα η ανησυχία της ευαισθητοποίησης των μαλλιών. 

Προκειμένου να διασφαλίσετε ότι τα μαλλιά είναι ασφαλή από την ευαισθητοποίηση και διατηρούν τη φυσική τους δύναμη, σιγουρευτείτε πως ακολουθείτε 3 βήματα:

1- ΖΗΤΗΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Αν δεν είστε κομμωτής, θα είναι δύσκολο να καταλάβετε τι ακριβώς κάνει μια βαφή στα μαλλιά σας, και το αποτέλεσμα δεν θα είναι το επιθυμητό. Ο colourist σας, όχι μόνο μπορεί να επιλέξει κάποιο από τα top συστήματα βαφής της L’Oréal Professionnel, αλλά είναι και εκπαιδευμένος σχετικά με κανόνες υγιεινής και ασφάλειας παράγοντες ασφάλειας και υγείας, ώστε να διευκολύνει την διαδικασία της βαφής.


2- ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΑΦΗ

Η εμπειρία βαφής των μαλλιών σας δεν τελειώνει στο κομμωτήριο. Σιγουρευτείτε ότι θα λάβετε τις κατάλληλες συμβουλές αναφορικά με προϊόντα για βαμμένα μαλλιά που πρέπει να χρησιμοποιείτε στο σπίτι, και ακολουθήστε τις οδηγίες πιστά. Αν διαχειριστείτε καλά την περιποίηση για να μην ξεθωριάσει το χρώμα σας, τα μαλλιά σας θα παραμείνουν λαμπερά και υγιή κάθε μέρα.


3- ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ακόμα και αν τα μαλλιά σας βρίσκονται στα καλύτερα χέρια του κομμωτή σας, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι περνούν από μεγάλες αλλαγές. Αφήστε τα μαλλιά σας να αναπνεύσουν και κρατήστε μακριά για λίγο καιρό τα θερμαντικά εργαλεία. Αν ακόμη νιώθετε την ανάγκη να χρησιμοποιείτε το σεσουάρ ή το σίδερο για μπούκλες, σιγουρευτείτε ότι χρησιμοποιείται την κατάλληλη θερμοπροστασία πριν, και συνεχίστε με την προτεινόμενη περιποίηση που δεν ξεβγάζεται όπως τα λάδια και οι κρέμες.

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας