Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Τάσεις χρωμάτων μαλλιών

Aυτή τη σεζόν, υπάρχουν 3 τάσεις που δεν μπορείτε να χάσετε:

Hair colour trends_concerns_haircolor

1- Fiery Red

Ζητήστε από τον colourist σας τα πιο ορατά ρεφλέ με φλογερό χάλκινο,flaming copper, ζωντανό βιολέ, vibrant violet, έντονο ακαζού και απόλυτο κόκκινο, που μπορεί να επιτευχθεί χάρη στη γκάμα MAJIREL ή επιλέξτε αποχρώσεις σε βαθύ κόκκινο με τα INOA CARMILANE REDS reds.

Hair colour trends_concerns_haircolor

2- Ψυχρά Ξανθά

Αν ψάχνετε για ένα παγωμένο και άγριο ξανθό, ηMAJIREL HIGH LIFT είναι η τέλεια επιλογή για τον επαγγελματία colourist σας. Θα σας δώσει ένα ψυχρό και εκπλεπτυσμένο ξανθό που είναι φωτεινό και λαμπερό. Χάρη στο Ionène G και την τεχνολογία Incell, που προσφέρει μεταξένεια απαλή αίσθηση στα μαλλιά, προσφέρει περιποίηση από τη ρίζα ως τις άκρες.

Hair colour trends_concerns_haircolor

3- Bronde

Δεν χρειάζεται πλέον να επιλέξετε ανάμεσα στο να είστε καστανή ή λίγο πιο ανοιχτή ξανθιά, μπορείτε τώρα να έχετε το καλύτερο και από τα δύο με το Bronde της L'Oréal Professionnel. Αναλόγως με τον τόνο του δέρματός σας, τη φυσική απόχρωση των μαλλιών σας και το αποτέλεσμα Bronde που θέλετε να έχετε, ο επαγγελματίας κομμωτής σας θα προσαρμόσει την τεχνική του ώστε να πετύχει το τέλειο bronde χρησιμοποιώντας αποχρώσεις από τα INOA MOCHAS προϊόντα από τη σειρά BLOND STUDIO

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας