Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Σβήσιμο με λάμψη στα μαλλιά για φυσικό αποτέλεσμα!

hair trend images

Σήμερα, θα σου αποκαλύψουμε την τελευταία τάση στις βαφές μαλλιών που έρχεται από το Los Angeles: το σβήσιμο με λάμψεις!

Τι είναι το σβήσιμο με λάμψεις;

Με τους γρήγορους ρυθμούς ζωής τους, το σβήσιμο με λάμψεις είναι το μυστικό που οι κυρίες του LA δεν θέλουν να μάθεις. Αυτό το είδος βαφής, όχι μόνο χαρίζει απίστευτο βάθος και τόνο στα μαλλιά, αλλά είναι και ένας πρακτικός και εύκολος τρόπος για να παρατείνεις τη ζωή του χρώματος των μαλλιών σου. Συγγνώμη κορίτσια, το μυστικό για λάμψη στα μαλλιά που διαρκεί φανερώθηκε και γίνεται δημοφιλές παγκοσμίως!

Το σβήσιμο με λάμψεις περιλαμβάνει την εφαρμογή μιας λάμψης στις ρίζες, μετά το βάψιμο των μαλλιών. Αυτή η λάμψη θα "σβήσει" τις διαφορές , μεταξύ του καινούργιου χρώματος και της φυσικής σου απόχρωσης, γεγονός που σημαίνει πως ο διαχωρισμός μεταξύ των 2 χρωμάτων παραμένει πρακτικά αόρατος. Υποδέξου την ευκαιρία για πιο εύκολη συντήρηση και για να αφήσεις διακριτικά να βγει το φυσικό σου χρώμα. Αν η νέα σου απόχρωση είναι πιο ανοιχτή από τη φυσική σου, τόλμησέ το – είναι μία τεχνική στην οποία δεν υπάρχουν θολές γραμμές, ταιριάζει σε όλες!

Πώς να περιποιηθείς τα βαμμένα μαλλιά

Ένα απίστευτο πλεονέκτημα του σβησίματος με λάμψεις είναι οι λιγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο γι' αυτές τις τόσο σημαντικές ανανεώσεις. Από την άλλη βέβαια, αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να φροντίζεις το χρώμα σου στο σπίτι. Απόκτησε μεταξένια λάμψη και υγιή όγκο, χρησιμοποιώντας τη σειρά μαλλιών Vitamino Color A OXτης L'Oréal Professionnel. Αφέσου σε μία εβδομαδιαία μάσκα για να ενυδατώσεις τα μαλλιά σου και να κλειδώσεις την υγρασία, για να φροντίσεις τις κατεστραμμένες άκρες.

Απόλαυσε στο μέγιστο το σβήσιμο με λάμψεις, χρησιμοποιώντας ένα καλλωπιστικό λάδι για τα μαλλιά, το οποίο θα τους χαρίσει μία μη λιπαρή λάμψη. Λατρεύουμε το Huile Radiance από τη σειρά Mythic Oil, ένας ελαφρύς και θρεπτικός συνδυασμός από έλαιο αργκάν και κράνμπερι που χαρίζει μία πανέμορφη λάμψη στα μαλλιά. Απλά τρίψε μερικές σταγόνες ανάμεσα στα χέρια σου και πέρασέ τις στα μαλλιά σου, εστιάζοντας στα μήκη και τις άκρες.

Image Credits: L'Oréal Professionnel