Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Σοκολατί χρώμα μαλλιών: Σκούρο ή σοκολάτα γάλακτος;

hair image

Το σοκολατί χρώμα μαλλιών έχει καθιερωθεί ως η απόλυτη λύση στα χρωματικά διλήμματα, ενώ ο συνδυασμός του με άλλες αποχρώσεις το κάνει κορυφαία επιλογή. Οι γυναίκες σκούρου και μεσαίου χρωματικού τύπου έχουν βρει στο σοκολατί τη φυσική απόχρωση που ψάχνουν. Εσύ θα επιλέξεις την bitter εκδοχή ή τη σοκολάτα γάλακτος;

Σκούρα σοκολάτα

Το χρώμα: Το σκούρο σοκολατί προτιμάται από τις πιο μελαχρινές γιατί κολακεύει την επιδερμίδα και την κάνει να δείχνει κυριολεκτικά λαχταριστή. Τονίζει όλες τις αποχρώσεις ματιών και προσδίδει γοητεία σε όποιον το επιλέγει.

Το στυλ: Το σκούρο σοκολατί λανθασμένα θεωρείται συντηρητικό και συνηθισμένο χρώμα. Μπορεί να είναι από τις πιο διαδεδομένες αποχρώσεις ως βάση σε όμπρε και balayage, όμως μόνο του μπορεί να αναδείξει τολμηρές φράντζες και αφέλειες, όσο κανένα.

Τι λένε οι ειδικοί: Το σοκολατί είναι πρακτικό χρώμα επειδή δεν ξεθωριάζει εύκολα. Προσφέρει στις καστανές μια ευκαιρία για ξεκούραση ή μια οπισθοχώρηση από ένα έντονο χρώμα που τις ταλαιπώρησε. Όπως όλες οι σκούρες αποχρώσεις, το σοκολατί δίνει όγκο στο μαλλιά και τους προσφέρει την απόλυτη ευκαιρία ξεκούρασης με στυλ.

Σοκολάτα γάλακτος

Το χρώμα: Το ανοιχτό σοκολατί είναι η πιο λαμπερή και glam εκδοχή της σοκολάτας. Δείχνει υπέροχο και στις πιο ξανθιές και ψυχρές επιδερμίδες. Ενδείκνυται για μια ξεκούραση από τα λαμπερά ξανθά ή σε στυλ lowlights για να μην χάσεις τη λάμψη και τον τύπο σου.

Το στυλ: Διακριτικό και γήινο, το ανοιχτό σοκολατί απογειώνεται μαζί με άλλα χρώματα. Ταιριάζει απόλυτα σε ένα στυλ μποέμ και συστήνεται για ανταύγειες που θα ανοίγουν φυσικά και σταδιακά κάτω από τον ήλιο.

Τι λένε οι ειδικοί: Το ανοιχτό σοκολατί προσδίδει την κατάλληλη γλυκύτητα και συνδυάζεται υπέροχα σε balayage μαζί με το –έκπληξη!- σκούρο σοκολατί. Το ανοιχτό σοκολατί προσφέρει λίγο περισσότερο φως από τις σκούρες αποχρώσεις, αλλά μπορεί να προσδώσει επίσης όγκο στα λεπτά και άτονα μαλλιά.

Τα σκούρα και ανοιχτά σοκολατί είναι εξίσου νεανικά και φυσικά. Η επιλογή είναι τώρα σε σένα.

Image Credits: Pixelformula, mccartney-bwaw1819_ / Ricci_bwss18_

Content created by Webedia