Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Σοκολατί Μαλλιά: Η Ζεστή και Φυσική Επιλογή

HAIR TREND KENDALL

Όπως όλα τα φυσικά χρώματα, το σοκολατί είναι νεανικό και πάντα στη μόδα. Εάν σκέφτεσαι να κάνεις ένα διάλειμμα από τις έντονες αποχρώσεις ή απλώς αναζητάς την απόλυτη απόχρωση για το καστανό χρώμα, μην ψάχνεις άλλο.

Γιατί να το επιλέξεις

Το ζεστό σοκολατί χρώμα ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Το συναντάμε σε πολλές αποχρώσεις , οπότε εύκολα μπορείς να βρεις αυτή που ταιριάζει στον χρωματότυπό σου. Υπάρχουν ψυχρά σοκολατί για τις ξανθές και ανοιχτόχρωμες, έως και σκούρες ζεστές αποχρώσεις για τις πιο μελαχρινές. Αν το καστανό είναι το φυσικό σου χρώμα, η επιλογή των σοκολατί αποχρώσεων είναι ιδανική.

Πώς θα το συνδυάσεις

Το σοκολατί είναι ένα από το πιο εύκολα χρώματα μαλλιών και επίσης συνδυάζεται πολύ ωραία τόσο μαζί με διακριτικές αποχρώσεις, όσο και με έντονα χρώματα. Άρα μπορεί να απογειωθεί με ένα όμπρε ή ανταύγειες σε χρώμα μελί ή να λειτουργήσει σαν καμβάς για ένα μπαλαγιάζ στο χρώμα του ροζ χρυσού. Μαζί με την παλέτα του μοβ, δημιουργεί τέλειες αποχρώσεις δίνοντας την απαραίτητη πινελιά μόδας, χωρίς να ταλαιπωρήσει τα μαλλιά σου. Επίσης, το σοκολατί μπορεί να τονώσει ένα μονότονο φυσικό καστανό με μία τεχνική όπως το μπαλαγιάζ και το αποτέλεσμα να κρατήσει πολύ καιρό χωρίς καμία άλλη παρέμβαση.

Τα πλεονεκτήματα

Μια σοκολατί απόχρωση θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις ένα διάλειμμα από τα έντονα χρώματα. Μπορεί να σε διευκολύνει να ακολουθήσεις τις τάσεις, χωρίς να ταλαιπωρήσεις τα μαλλιά σου ή να περάσεις ώρες στο κομμωτήριο. Αν σκοπεύεις να ανοίξεις τα μαλλιά σου εκ νέου, μην επιλέξεις τους τόνους του σκούρου σοκολατί αλλά μια πιο ανοιχτή απόχρωση. Το σοκολατί αποτελεί μια από τις ασφαλέστερες επιλογές και είναι από τα λίγα χρώματα που απευθύνονται με την ποικιλία τους σχεδόν σε όλους τους τύπους γυναικών.

Image Credits: Pixelformula, Michael Kors, Summer 2017

Content created by Webedia