Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Rose Gold Hair vs Ash Blonde

Οι νέες τάσεις στα ξανθά μαλλιά είναι πρωτοποριακές και ξεφεύγουν από τις κλασσικές αποχρώσεις. Οι επιλογές που υπάρχουν ενθουσιάζουν. Δύο από αυτές, η απόχρωση του rose gold και το ash blonde σε προτρέπουν να κάνεις τη διαφορά. Αλήθεια, ποιο επιλέγεις;  

Rose gold 

Το χρώμα: Ο ροζ χρυσός υπήρξε πάντα μια ξεχωριστή επιλογή στα κοσμήματα οπότε γιατί να μην το δοκιμάσεις και στα μαλλιά σου; Επίλεξέ το για ένα ροκ και ρομαντικό χτένισμα, είτε σε όλο το μήκος των μαλλιών είτε σε μεμονωμένες τούφες, σε όμπρε ή balayage.  

Το στυλ: Το rose gold είναι ο πιο σοφιστικέ τρόπος να εισάγεις το ροζ στην εμφάνισή σου, χωρίς τις υπερβολές που έχει το συμβατικό ροζ χρώμα, ενώ τα πλεονεκτήματά του είναι ότι ταιριάζει τόσο στις ξανθές που αναζητούν μια αλλαγή, όσο και στους πιο μελαχρινές.  

Τι λένε οι ειδικοί: Προσοχή! Το rose gold θεωρείται από τις πιο δύσκολες αποχρώσεις για να πετύχει κανείς στο κομμωτήριο, οπότε θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή και να προσέξεις πού θα εμπιστευτείς την αλλαγή σου.  

Ash blonde 

Το χρώμα: Το ash blonde, το ξανθό σταχτί, είναι τολμηρό και goth. Αν το επιλέξεις σε όλο το μήκος των μαλλιών σου το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό, αλλά μπορείς να το δοκιμάσεις σε άλλες τεχνικές, όπως και το rose gold.  

Το στυλ: Το ash blonde είναι από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στο ξανθό και αν και συγκαταλέγεται στις ψυχρές αποχρώσεις, μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με άλλες αποχρώσεις του ξανθού και να δώσει ένα διακριτικό και αριστοκρατικό αποτέλεσμα. Όπως έχει αποδείξει και η επιλογή του από πολλές celebrities, αν το δοκιμάσεις μία φορά είναι πιθανό να μην αποχωριστείς ποτέ τις σταχτιές αποχρώσεις. 

Τι λένε οι ειδικοί: Το κιτρίνισμα της τρίχας είναι ο μεγαλύτερος εχθρός για αυτή την απόχρωση, οπότε αν το υιοθετήσεις ετοιμάσου για σωστή περιποίηση.