Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Ρεφλέ σε καστανά μαλλιά: Ζεστές vs ψυχρές αποχρώσεις

hair image

Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει τη γοητεία των φυσικών καστανών μαλλιών. Επειδή υπάρχει πάντα τρόπος να τονώσεις τη φυσική λάμψη των μαλλιών σου, δες ποια πλευρά του χρωματικού φάσματος πρέπει ν' αγγίξεις, για να πετύχεις ένα μοναδικό για σένα αποτέλεσμα.

Ζεστές αποχρώσεις

Το χρώμα: Όταν οι καστανές αποχρώσεις τονώνονται με κόκκινα, πορτοκαλί και χρυσαφί ρεφλέ, οι σταρένιες και μελαχρινές επιδερμίδες βρίσκουν τη χαμένη λάμψη τους. Αν το όνειρο σου είναι να ζεις κάτω από τον ήλιο, οι ζεστές αποχρώσεις θα σε καλύψουν με την φωτεινότητα και την αντοχή τους.

Τα πλεονεκτήματα: Αν ψάχνεις μια αλλαγή προς τα κόκκινα ή θερμά χρώματα, τα ζεστά ρεφλέ θα βάλουν την απαραίτητη σπίθα που θα σε προτρέψει να δοκιμάσεις πιο έντονες αποχρώσεις αργότερα.

Τι λένε οι ειδικοί: Οι καλύτερες ζεστές αποχρώσεις για ρεφλέ είναι τα φουντουκί και τα ζεστά σοκολατί, επειδή εκπέμπουν μια κολακευτική χρυσίζουσα λάμψη, που φωτίζει μοναδικά. Αφού διαλέξεις την αγαπημένη σου απόχρωση, μην αμελήσεις να την προστατεύσεις με τα κατάλληλα προϊόντα για να αποφύγεις το ξεθώριασμα.

Ψυχρές αποχρώσεις

Το χρώμα: Τα ψυχρά καστανά ρεφλέ ταιριάζουν σε όσες ψάχνουν ιριδίζοντες βιολέ και μπλε τόνους και ταιριάζουν ιδιαίτερα στις γυναίκες με ανοιχτά μάτια. Είναι ο απόλυτος τρόπος να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου, διατηρώντας τη διακριτική σαγήνη του καστανού.

Τα πλεονεκτήματα: Τα ψυχρά ρεφλέ βοηθούν στη διατήρηση της ομοιομορφίας του χρώματος και σε βοηθάνε να διατηρήσεις το καστανό σου ατόφιο, όσες εφαρμογές βαφής και αν έχουν γνωρίσει τα μαλλιά σου πριν.

Τι λένε οι ειδικοί: Τα ψυχρά ρεφλέ είναι απαραίτητα για τις καστανές με χρώμα μαλλιών που κοκκινίζει εύκολα και αποκτά ανεπιθύμητους κιτρινωπούς τόνους. Αποτελεί απόλυτο συμπλήρωμα και για την περίπτωση που επιλέξεις λεπτές ανταύγειες λάμψης, που θα ανοίξουν και θα αλλοιωθούν με τον καιρό. Τέλος, αν είσαι πρώην κοκκινομάλλα και τα μαλλιά σου αρνούνται να το ξεχάσουν, θα τα λατρέψεις.

Image Credits: Getty Images, E+ / Moment - CoffeeAndMilk / Igor Utsynskyy

Content created by Webedia