Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ρεφλέ σε Καστανά Μαλλιά: Πιο Ανοιχτά ή Πιο Σκούρα;

hair image

Όταν τα καστανά μαλλιά ζητάνε ανανέωση, οι επιλογές είναι ευτυχώς ανεξάντλητες. Επιλέγοντας έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους ανανέωσης, το ρεφλέ, μπορείς να μπεις στο παιχνίδι του χρώματος χωρίς να σε απασχολεί κάτι περισσότερο από το αθώο δίλημμα: τα ανοίγω ή τα σκουραίνω;

Πιο ανοιχτά

Το χρώμα: Όταν μιλάμε για ρεφλέ που θα ανοίξει τα καστανά, συνήθως αναφερόμαστε σε αποχρώσεις ντορέ, χάλκινες και ακαζού που θα προσδώσουν στα μαλλιά σου λάμψη άμεσα. Τα ανοιχτά καστανά είναι νεανικά, ενώ με τη βοήθειά του ρεφλέ μπορείς να δώσεις νέα όψη και στο θαμπό μπαλαγιάζ σου.

Τα πλεονεκτήματα: Όταν επιλέγεις ν' ανοίξεις τα καστανά σου, επιλέγεις περισσότερο φως και λάμψη. Ανοίγοντας τα καστανά με ένα απαλό ρεφλέ, θα καταφέρεις τη διακριτική απόχρωση που πάντα έψαχνες σε βαφή, αλλά δεν υπήρχε λόγος να κάνεις.

Τι λένε οι ειδικοί: Διάλεξε να ανοίξεις τα μαλλιά σου με ρεφλέ, όταν δεν θέλεις να αλλοιώσεις το φυσικό σου χρώμα. Αν είσαι μελαχρινή, διάλεξε ανοιχτά καστανά σε χρυσές αποχρώσεις και ζήτησε κόκκινα ρεφλέ όταν θέλεις να δώσεις έμφαση στο στυλ.

Πιο σκούρα

Το χρώμα: Τα σκούρα ρεφλέ κινούνται στις αποχρώσεις των σοκολατί, αλλά και των έντονων βουργουνδί και μοβ, που θα επιλέξεις όταν τα καστανά μαλλιά σου έχουν ανοίξει χάνοντας την έντασή τους. Το ρεφλέ σε σκούρα χρώματα θα λειτουργήσει σαν μια απαλή ημιμόνιμη βαφή, που θα δώσει χρώμα και σώμα στην τρίχα.

Τα πλεονεκτήματα: Τα σκούρα χρώματα κάνουν τα μαλλιά να φαίνονται πλουσιότερα και θα σου προσδώσουν αριστοκρατικότητα. Είναι η ευκαιρία σου να δοκιμάσεις έντονα σκούρα χρώματα με απόκοσμους ιριδισμούς, όπως το μπλε, χωρίς φθορά.

Τι λένε οι ειδικοί: Το σκούρο ρεφλέ είναι ιδανικό για τα πρώτα λευκά και για όσες θέλουν να καλύψουν κατάλοιπα προηγούμενων βαφών. Επίλεξέ τα με προσοχή αν έχεις πολύ ανοιχτή επιδερμίδα.

Image Credits: Getty Images, Photodisc / Digital Vision - Vasilina Popova

Content created by Webedia