Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πυρόξανθα μαλλιά: Ποιες είναι οι πιο hot αποχρώσεις;

Hair Image

Οι πυρόξανθες αποχρώσεις είναι εδώ και θα μας απασχολήσουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Ο λόγος; Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί. Διάλεξε ανάμεσα στις πιο πετυχημένες αποχρώσεις αυτή που σου ταιριάζει και δες το στυλ σου να ανανεώνεται προς το καυτότερο.

Χάλκινο κόκκινο

Οι δυο βασικές κόκκινες αποχρώσεις δεν μπορούν παρά να έχουν ως αποτέλεσμα το απόλυτο χρώμα. Ελαφρά πιο ξανθό από τις αποκλειστικά κόκκινες αποχρώσεις, το χάλκινο μαζί με το κόκκινο θα τονίσει τα ανοιχτόχρωμα μάτια και να αναδείξει την ανοιχτή ή μεσαία επιδερμίδα. Αν το επιλέξεις, μην πηγαίνεις πουθενά χωρίς αντηλιακό μαλλιών.

Φραουλί

Ανοίγοντας ακόμη περισσότερο τη χάλκινη απόχρωση και προσθέτοντας τόνους ντορέ, καταλήγουμε στο strawberry blonde, ένα χρώμα που λατρεύουν οι σταρ, αλλά που δυστυχώς δύσκολα μπορείς να πετύχεις μόνη σου. Ευτυχώς, ένα είναι σίγουρο: Η υπέροχη φραουλί απόχρωση μπορεί να γίνει πραγματικότητα στα χέρια του κομμωτή σου. Αν έχεις αμφιβολίες για το αν ταιριάζει στην επιδερμίδα σου, δοκίμασέ την πρώτα σε ένα εντυπωσιακό όμπρε.

Καροτί

Τι κι αν κάποιοι διστάζουν στο άκουσμα του χρώματος; Στην πράξη, αν τολμήσεις την απόχρωση του καροτί, δεν θα επιτρέψεις στον εαυτό σου να αφήσει τα κόκκινα ποτέ ξανά. Αυτό το έντονο σαν φυσική βιταμίνη χρώμα θα σου δώσει ενέργεια στη στιγμή και φυσικά θα σε κάνει ξεχωριστή. Αν θεωρείς πως έχεις μοναδική προσωπικότητα και θέλεις να το εξωτερικεύσεις στην εμφάνισή σου, η κίνηση είναι μία.

Σκούρο Χάλκινο

Για τις μελαχρινές, το σκούρο χάλκινο είναι ο ασφαλέστερος τρόπος να αναδείξουν τα φυσικά τους χρώματα μέσα στο φάσμα των χάλκινων αποχρώσεων. Τα σκούρα χάλκινα συνδυάζουν τη μοιραία γοητεία που αποπνέουν οι σκούρες αποχρώσεις με την αυτοπεποίθηση του χάλκινου. Προσφέρεται και σαν υπέροχη βάση για όμπρε, μπαλαγιάζ ή ανταύγειες, με τολμηρό πρωταγωνιστή μία απόχρωση φραουλί ή καροτί.

Image Credits: Getty Images, E+ - CoffeeAndMilk

Content created by Webedia