Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πώς να επιλέξετε χρώμα βαφής μαλλιών

Όταν έρχεται η στιγμή να επιλέξετε χρώμα και απόχρωση για τα μαλλιά σας, ο επαγγελματίας colorist θα σας βοηθήσει να πετύχετε την τέλεια ανάμειξη.

How to choose an hair color

Συνδυασμός που κερδίζει: ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ- ΜΑΤΙΑ- ΣΩΜΑ

Το χρώμα του δέρματός σας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες όταν επιλέγετε το τέλειο χρώμα για εσάς. Το σωστό χρώμα θα σας κάνει να δείχνετε ακόμα πιο όμορφες, ενώ ένα λάθος χρώμα μπορεί να κάνει το δέρμα σας να μοιάζει θαμπό.


Για να ενισχύσετε και να δώσετε έμφαση στο χρώμα των ματιών σας, ο colourist σας ίσως επιλέξει για εσάς ένα αντιθετικό χρώμα. Για παράδειγμα - αν τα μάτια σας είναι μπλε, μια απόχρωση σε καραμελί ή σε χρυσόξανθο τόνο, θα τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο μπλε. Αν είναι πράσινα, ένα απαλό κόκκινο ή κόκκινο της φωτιάς είναι το κατάλληλο χρώμα για εσάς.

Όταν οι επιλογές χρώματος μειωθούν έτσι ώστε να ταιριάξουν στην επιδερμίδα και στο χρώμα των ματιών σας, πρέπει να σκεφτείτε και το προσωπικό σας στυλ. Πρέπει να σιγουρευτείτε πως το χρώμα που θα επιλέξετε εσείς και ο προσωπικός σας στυλίστας, είναι τέτοιο που θα σας κάνει να νιώθετε όμορφη και με αυτοπεποίηθηση.

Βρείτε τοΚομμωτήριό σας