Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Πράσινα μάτια; Χάλκινα vs σκούρα σοκολατί μαλλιά

hair images brunette

Μάλλον έχεις ακούσει το ίδιο κομπλιμέντο πολλές φορές. Τα μάτια σου έχουν το αξιοζήλευτο χρώμα των ονείρων πολλών ανθρώπων. Έχεις σκεφτεί όμως ότι η απόχρωση μαλλιών που τα πλαισιώνει πρέπει να υπηρετεί πλήρως το χρώμα τους; Διάλεξε ανάμεσα σε δύο δημοφιλείς αποχρώσεις την πιο κατάλληλη για σένα.

Χάλκινες αποχρώσεις

Το χρώμα: Τα χάλκινα μαλλιά ταιριάζουν στα πράσινα μάτια με νότες ή ακτίνες στο χρώμα του κεχριμπαριού και του χρυσού. Αν έχεις επίσης γαλαζοπράσινα μάτια, σκέψου σοβαρά την επιλογή των χάλκινων-κόκκινων που μπορούν να τονίσουν τα μάτια σου ακόμη και τις πιο σκοτεινές ώρες.

Ο προβληματισμός: Αν έχεις πολύ σκούρα φρύδια ενδέχεται να μαρτυρήσουν τη φυσική σου απόχρωση και θα φανούν ακόμη πιο σκούρα στις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις μαλλιών. Είναι ένα χαρακτηριστικό που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις είτε υποστηρίζοντάς τα με το στυλ σου ή βάφοντάς τα.

Τι λένε οι ειδικοί: Οι χάλκινες αποχρώσεις είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές, αλλά στην περίπτωση που έχεις πολύ σκούρο φυσικό χρώμα μαλλιών, το χάλκινο θα θέλει συχνή ανανέωση και τα μαλλιά σου εντατική φροντίδα.

Σοκολατί αποχρώσεις

Το χρώμα: Οι σοκολατί αποχρώσεις, ιδίως στις σκουρότερες εκδοχές τους, μετατοπίζουν την έμφαση στο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του. Διάλεξέ τις ανεπιφύλακτα αν τα πολύ ανοιχτά σου μάτια συνοδεύονται από μελαχρινή επιδερμίδα.

Ο προβληματισμός: Οι σοκολατί αποχρώσεις δεν είναι τόσο φωτεινές και αν δεν σου αρέσουν τα πολύ σκούρα μαλλιά, θα τις βαρεθείς γρήγορα. Μια λύση μπορεί να σου δώσει η ανάμειξη του σοκολατί με μια έντονη απόχρωση, όπως του κόκκινου ή του λιλά.

Τι λένε οι ειδικοί: Το βασικό πλεονέκτημα του σοκολατί είναι ότι στη βασική του εκδοχή μπορείς να το πετύχεις εύκολα και στο σπίτι. Η διατήρησή του δεν απαιτεί μεγάλη προσπάθεια και μπορούμε να πούμε ότι απευθύνεται σε όσες θέλουν να ξενοιάσουν από τη συνεχή προστασία χρώματος.

Image Credits: Getty Images, Digital Vision - Veronique Beranger / Vasilina Popova

Content created by Webedia