Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ποιο χρώμα μαλλιών για πράσινα μάτια σου ταιριάζει;

HAIR TRENDS

Δημοσκοπήσεις ανά τον κόσμο αναδεικνύουν το πράσινο χρώμα ματιών ως μία από τις πιο επιθυμητές αποχρώσεις που υπάρχουν. Αν είσαι μια από τις τυχερές και αποφασισμένη να αναδείξεις το χρώμα των ματιών σου όσο καλύτερα γίνεται, τότε είσαι στο σωστό μέρος. Σε ό,τι αφορά στα μάτια, το χρώμα των μαλλιών είναι το παν.

Σκούρες αποχρώσεις

Τα σκούρα χρώματα έχουν τη δύναμη να τονίσουν τα πράσινα μάτια και να δώσουν ένταση στο βλέμμα. Κορυφαία επιλογή και των Ιταλίδων, μην διστάσεις να καταφύγεις σε σκούρα καστανά όπως και στα σκούρα κόκκινα, ιδίως αν έχεις αρκετά μελαχρινή επιδερμίδα. Η έμφαση θα πέσει στα μάτια σου και τα σκούρα μαλλιά θα σου προσδώσουν μια μοιραία, γοητευτική όσο και φυσική εμφάνιση. Κράτησε επιφυλάξεις για το έντονο μαύρο ιδίως στις ψυχρές αποχρώσεις.

Ανοιχτά και χάλκινα

Κορυφαία επιλογή για πράσινα μάτια είναι επίσης οι αποχρώσεις του μελί, του χρυσού και του χάλκινου. Οι ζεστές ξανθές και πυρόξανθες αποχρώσεις μαλλιών, ιδίως σε όμπρε ή ανταύγειες θα βγάλουν προς τα έξω την πιο σέξι εκδοχή σου. Πολύ πετυχημένη επιλογή σε αυτά τα χρώματα θα αποδειχθεί και το bronde, αν έχεις καστανοπράσινα μάτια ή πράσινα με χρυσούς τόνους. Αν αντιθέτως η απόχρωση των ματιών σου είναι γαλαζοπράσινη, τότε οι πιο ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού είναι μάλλον για σένα.

Έντονα κόκκινα

Αν θέλεις τα μάτια σου να είναι το κέντρο της προσοχής, χωρίς ωστόσο να συμβιβαστείς στο υπόλοιπο στυλ, τότε οι κόκκινες αποχρώσεις θα σου ταιριάξουν γάντι. Αντίθετα με τις χάλκινες ζεστές αποχρώσεις που μπορούν να αναδείξουν εξίσου τα γαλαζοπράσινα όπως και τα καστανοπράσινα μάτια, οι πιο σκούρες αποχρώσεις των βουργουνδί και μοβ θα πρέπει να αποφεύγονται στη δεύτερη περίπτωση. Αν η επιδερμίδα σου είναι αρκετά ανοιχτή και τα μάτια σου γαλαζοπράσινα, οι αποχρώσεις της κανέλας και του καφέ-κόκκινου είναι ιδανικές.

Image Credits: Getty Images, Vladimir Godnik - Vladimir Godnik

Created by Webedia