Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Οδηγός μπαλαγιάζ σε ξανθά μαλλιά

hair image

Με τις ξανθές αποχρώσεις να επανέρχονται στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερη στιγμή για την επικράτηση του balayage. Ακολούθησε την τάση με όλα τα πλεονεκτήματά της και δες τις ξανθές αποχρώσεις να αποκτούν μια ευκολία που δεν είχαν ποτέ.

 

Γιατί να επιλέξεις το ξανθό

Δεν είναι τυχαίο ότι το balayage είναι πιο δημοφιλές στις ξανθές αποχρώσεις. Η ευκολία με την οποία σε κάνει ξανθιά με μια μόνο επίσκεψη, σε συνδυασμό με την μειωμένη ταλαιπωρία για τα μαλλιά, αλλά και τη χαμηλή συντήρηση, καθιστούν το balayage μια μοναδική τεχνική στην υπηρεσία των ξανθών αποχρώσεων. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το balayage στοχεύει σε ένα φυσικό αποτέλεσμα με τη χρήση bronde και σκούρων ξανθών αποχρώσεων. Αν όμως το επιλέξεις για ακόμη πιο ανοιχτά ξανθά με έντονη σκούρα ρίζα, θα πετύχεις ένα τολμηρό look που θα σε συντροφεύει για πολύ καιρό, χωρίς να σε απασχολεί το ξεθώριασμά του ή η ευαισθητοποίηση των μαλλιών από τη ρίζα.

 

Το πετυχημένο ξανθό balayage

Όπως στις περισσότερες τεχνικές σήμερα, έτσι και στο ξανθό balayage, η ρίζα σου διατηρεί σκούρα απόχρωση και φαινομενικά αφήνει τις άκρες να πρωταγωνιστήσουν και να επωμιστούν όλο το βάρος του εντυπωσιασμού. Ωστόσο, η ρίζα παίζει σημαντικό ρόλο, ιδίως αν τα μαλλιά σου κρύβουν παλαιότερες βαφές που μπορεί να αλλοιώσουν την ομοιομορφία κατά την εφαρμογή του χρώματος. Συμβουλεύσου τον κομμωτή ή την κομμώτριά σου για το κατά πόσο πρέπει να εφαρμόσεις ένα χρώμα και στις ρίζες των μαλλιών για να αποφύγεις τις διχρωμίες, το κιτρίνισμα ή τα λευκά. Καλύτερος φίλος σου θα αποδειχτεί για ακόμη μια φορά το ρεφλέ, οπότε μη διστάσεις να το ζητήσεις για να σώσει την κατάσταση και να πετύχεις μια σταθερή ξανθιά απόχρωση που θα κρατήσει.

Ο κανόνας λέει ότι υπάρχει μια ξανθά απόχρωση για όλες και με το balayage μπορείς να την πετύχεις, χωρίς να σε απασχολεί η ταλαιπωρία των μαλλιών σου.

Image Credits: Getty Images