Μοιραστείτε την φωτογραφίαςσας #lorealpro και γίνετε μέρος των fan μας!

Menu

Ντεκαπάζ σε μαύρα μαλλιά: Μαύρη ρίζα ή όμπρε;

hair image

Είσαι αποφασισμένη για μια ανοιχτόχρωμη αλλαγή στο μαύρο των μαλλιών σου; Από την άλλη, η λύση του συνολικού ντεκαπάζ σου προκαλεί τρόμο; Αν σκέφτεσαι να προβείς σε μια μεγάλη ανανέωση, μελέτησε το ενδεχόμενο να εφαρμόσεις την αλλαγή διαφορετικά. Άφησε ήσυχη τη ρίζα σου και δες πώς μπορείς να βρεις φως μετά από αυτήν.

Μαύρη ρίζα

Το χρώμα: Διατηρώντας τη ρίζα σου μαύρη μπαίνεις στο παιχνίδι των έντονων αντιθέσεων και του απαράμιλλου στυλ. Η κορυφαία επιλογή όλων των σταρ ενδείκνυται για έντονα statement χρώματα με ροκ και grudge επιρροές.

Τα πλεονεκτήματα: Λειτουργεί με όλους τους τύπους, γιατί σου δίνει τη δυνατότητα να φορέσεις ένα νέο χρώμα, με τη ρίζα σου να δηλώνει τη φυσική σου απόχρωση. Έτσι μπορείς να αφήσεις τα φρύδια σου στο φυσικό τους χρώμα και να αποφύγεις το εφέ της περούκας και του ψεύτικου πάνω σου.

Τι λένε οι ειδικοί: Μαύρη ρίζα δεν σημαίνει παραμελημένα μαλλιά. Αν σκέφτεσαι να αφήσεις απλώς τα μαλλιά σου να μεγαλώσουν με το παλιό χρώμα, πρέπει να γνωρίζεις πως το στυλ "μαύρη ρίζα" δεν πηγαίνει με ξεβαμμένο χρώμα ούτε σημαίνει πολλά εκατοστά ρίζας εκτεθειμένα.

Όμπρε

Το χρώμα: Το όμπρε σού παρέχει το ακαταλόγιστο και μπορείς να δοκιμάσεις οποιαδήποτε απόχρωση μαλλιών θέλεις με φυσικό ή έντονο αποτέλεσμα. Είναι πάνω σου!

Τα πλεονεκτήματα: Το πετυχημένο όμπρε σβήνει ανομοιόμορφα και δεν αφήνει εφέ γραμμής, κάτι που του δίνει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Επίσης, η δυνατότητα ανάμειξης σκούρων και ανοιχτότερων αποχρώσεων είναι κάτι που κάνει το χρώμα πολυδιάστατο και φωτεινό.

Τι λένε οι ειδικοί: Ίσως να το θεωρείς πολυφορεμένο, όμως το όμπρε μπορεί να αποδειχθεί αρκετά ξεκούραστο για τα μαλλιά σου. Ωστόσο πρέπει να είσαι προσεκτική στην απόχρωση που θα επιλέξεις, ιδίως στα ξανθά , όπως και στον βαθμό ξανοίγματος στον οποίο θα υποβάλλεις τα μαλλιά σου.

Image Credits: Getty Images, DigitalVision / Blend Images - Vasilina Popova / Insi St Clair

Content created by Webedia