Εμπνευστείτε από τη #lorealprogr

Menu

Νέα απόχρωση ξανθού: Nude Μπεζ

hair image blonde

Έχοντας διαθέσιμες τόσες διαφορετικές αποχρώσεις ξανθού, ποιο είναι το "nude μπεζ" που έχει γίνει η νέα τάση της σεζόν στα μαλλιά και τι το κάνει τόσο ιδιαίτερο;

Nude μπεζ: μείνε ουδέτερη

Έχεις σίγουρα ακούσει για τους ψυχρούς και τους θερμούς τόνους, σωστά; Λοιπόν, το nude μπεζ είναι ένας συνδυασμός από Θερμούς και Ψυχρούς τόνους μπεζ, που παίζουν μεταξύ τους για να δημιουργήσουν ένα ουδέτερο χρώμα, με ανταύγειες στο περίγραμμα του προσώπου. Η διαφορά είναι πως, σε αντίθεση με το σταχτί και πλατινέ, που είναι ψυχροί τόνοι, το nude μπεζ είναι μία ουδέτερη απόχρωση, που κάνει το ξανθό μας να δείχνει πιο φυσικό και γι' αυτό και το λατρεύουμε!

Θα μου ταιριάξει το nude μπεζ;

Καθώς το nude μπεζ είναι μία ουδέτερη απόχρωση, η οποία περιέχει ίση ποσότητα από θερμές και ψυχρές αποχρώσεις, ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες. Αν όμως δεν είσαι σίγουρη, σου προτείνουμε μία επίσκεψη στον κομμωτή σου για να βρεις την κατάλληλη απόχρωση ανάλογα με τον τύπο των μαλλιών σου και την επιδερμίδα σου. Καμιά φορά μπορούν να σε εκπλήξουν οι διαθέσιμες επιλογές!

Πώς να πετύχεις τα τέλεια ξανθά μαλλιά σε nude μπεζ απόχρωση

Για 100% κάλυψη και το πιο κολακευτικό αποτέλεσμα, εμπιστεύσου τα μαλλιά σου στα χέρια των ειδικών της L'Oréal Professionnel. Η INOA Blond Resist είναι μία σειρά από μόνιμες ξανθές βαφές που περιέχουν την πατέντα High Resist Technology, που διατηρεί τη νέα σου ξανθιά απόχρωση λαμπερή και ζωντανή για περισσότερο. Μπορείς να την ενισχύσεις και στο σπίτι με το Pro Fiber Recharge Light, που τους χαρίζει λάμψη σαν να είναι φρεσκοβαμμένα. Κάνε μασάζ στο μήκος και τις άκρες λουσμένων μαλλιών, ανά 4 λουσίματα και άστο να δράσει για 5 λεπτά πριν το ξεπλύνεις.

Πώς διατηρώ τα μαλλιά μου σε καλή κατάσταση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή;

Η υπηρεσία L'Oréal Professionnel Smartbond έχει σχεδιαστεί για να χαρίσει στα μαλλιά μέγιστη δύναμη και προστασία. Δύο από τα βήματα ολοκληρώνονται κατά τη διάρκεια της βαφής στο κομμωτήριο ενώ το τρίτο μπορείς να το κάνεις στο σπίτι. Τα δυνατά, υγιή μαλλιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναδείξεις το νέο σου nude μπεζ χρώμα!

Image credits: Pixelformula, Diane Von Furstenberg Autumn-Winter 16-17